Vedete care au brevet de pilot

Fiecare avem un hobby sau o pasiune ascunsă, însă unii dintre noi duc aceste pasiuni la nivel profesionist. Atât de mult le place zborul, încât unele dintre vedetele de la Hollywood s-au decis să fie ei cei care pilotează avioanele personale.

Uite o listă cu celebritățile care au îmbrățișat cu drag acest hobby:

1. Tom Cruise. A apărut în filmul Top Gun și a aprins  inimile a milioane de femei din întreaga lume cu scenele sale de zbor din film. Nu doar nouă ne-a plăcut cum pilotează în film, ci și actorului. Astfel că în 1994 și-a luat brevetul de zbor, la câțiva ani după terminarea filmării la Top Gun.

2. Angelina Jolie, o mamă devotată. Pentru că fiul ei adoptat, Maddox, a manifestat o pasiune pentru aceste mijloace de transport aeriene, mama Jolie s-a gândit că ar fi o idee bună să îl plimbe chiar ea pe fiul său.

3. Client Eastwood nu este un fan mare al traficului de luni dimineață, tocmai de aceea, preferă să piloteze chiar el elicopterul personal, pentru a evita agitația din oraș.

4. Nimic nu este imposibil pentru Gisele Bundchen. Frumosul model Victoria’s Secret a decis să ia lecții de zbor chiar în perioada când era însărcinată.

5. Cu toate că a avut parte de ceva incidente neplăcute, care aproape l-au costat viața , Harrison Ford nu renunță la pasiunea sa pentru a pilota avioane. Recunoaștem: îl prinde acest rol!

6. În 2009, pe când filma pelicula “Amelia”, Hilary Swank a fost prinsă de febra pilotajului și a decis să ia lecții de zbor, înscriindu-se la școala de pilotaj din Santa Monica imediat după ce filmările s-au încheiat.

7. John Travolta este exemplul cel mai elocvent că pasiunea sa pentru aeronave este nelimitată. Proprietatea actorului din Florida conține și două piste de aterizare și un hambar. Nu este doar un moft, Travolta își scoate destul de des achizițiile la plimbare.

8. Carismaticul Morgan Freeman și-a luat permisul de pilot la 65 de ani și a cumpărat trei avioane de atunci: două Cessna și  un Citations.

Sursa