Search
Generic filters
Exact matches only

Vedete peste 60 de ani care arată fabulos!

Chiar dacă au trecut de prima tinereţe, unele celebrităţi de la Hollywood reuşesc să ne surprindă prin look-ul impecabil pe care îl afişează la evenimentele mondene şi prin tonusul debordat.

Nu ştim dacă înfăţişarea lor tinerească se datorează genei lor sau a medicilor esteticieni de peste Ocean, dar aceste vedete arată pur şi simplu minunat chiar dacă au peste 60 de ani.

Helen Mirren are 70 de ani şi reuşeste să ne surprindă prin naturaleţea şi simplitatea ei. Nu ştiu cum reuşeşte, dar noi nu ne-am fi dat seama de vârsta reală dacă nu am fi căutat această informaţie. Laureată a premiului Oscar pentru rolul reginei din filmul Queen, actriţa are numeroase filme la activ peste care timpul a trecut, însă timpul nu a trecut şi peste trăsăturile sale faciale.

???????????????????????????

Christine Baranski, afişează o siluetă de invidiat la cei 62 de ani ai săi. Mereu cu zâmbetul pe buze, la orice eveniment la care participă, actriţa din serialul The Good Wife este demnă de invidiat de restul reprezentantelor sexului frumos.

descărcare

Jane Fonda este o apariţie încântătoare la cei 77 de ani ai săi! Da, aţi văzut bine! Actriţa, scriitoarea, modelul, profesorul de fitness şi activistul politic Jane Fond arată uimitor cu toate că se apropie de 80 de ani.

jane-fonda-hair

Cine i-ar fi dat lui Renne Russo 60 de ani? Noi sigur nu! Este un model de ambiţie şi profesionalism desăvârşit pe lângă frumuseţea naturală. Numai motive de admiraţie avem la adresa ei.

rene-russo-445694

Cea mai puternică femeie din lume, aşa cum a fost catalogată de către revista Time şi CNN, Oprah Winfrey, nu deţine o siluetă de invidiat, însă trăsăturile sale faciale par ale unei persoane tinere. Cei 60 de ani par să nu o dea de gol deloc!

oprahwinfrey_2005

Sursa

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *