Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

YouTube introduce noul sistem de gestionare a comentariilor online

În urma anunțului făcut în luna noiembrie a anului trecut, YouTube oferă acum utilizatorilor săi un nou sistem care permite administrarea comentariilor online dintr-un singur loc.

În urma sesizărilor utilizatorilor, administratorii au publicat un mesaj pe blogul oficial al platformei, care spunea ”Mulți dintre voi ne-au spus că vă folosiți de YouTube Inbox pentru a vă administra comentariile”, citează Mediafax.

Prin urmare, platforma video a creat un nou sistem care înlocuiește vechea metodă de comentare prin folosirea căsuței de Inbox cu una care le permite utilizatorilor să vizualizeze, să răspundă și să gestioneze comentariile de la propriile videoclipuri într-o singură rubrică.

Deși administratorii YouTube au considerat că este o idee bună să ofere utilizatorilor mai multe instrumente cu ajutorul cărora aceștia pot să își gestioneze comentariile, mai mulți utilizatori nu au fost de acord cu această schimbare.

Ca o consecință a acestui lucru, în plus față de protestele de pe blogul platformei unde mai mulți utilizatori au postat desene cu reprezentări războinice, pe site-ul change.org a fost lansată o petiție îndreptată către Google, deținătorul platformei YouTube. Petiția cere anularea acestei modificări și a fost deja semnată de mai mult de 200.000 de persoane.

Principalul motiv pe care utilizatorii l-au invocat a fost faptul că noul sistem nu le permite acestora să răspundă la postări în mod direct. În schimb, sunt nevoiți să navigheze în altă pagină pentru a face acest lucru, ceea ce prezintă un inconvenient.

Deși foarte criticată, inițiativa celor de la YouTube a primit și feedback pozitiv. Andrew Maxwell, un actor scoțian de stand-up comedy, foarte popular printre utilizatorii platformei online, a comentat la postarea de pe blog a administratorilor, spunând că ”această mișcare va face din YouTube o platformă mai bună pentru comentarii și interacțiuni.”, citează site-ul britanic bbc.co.uk.

Cover - Sursă foto: pixabay.com
Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *