logo
Generic filters
Exact matches only

Costume de baie 2022 – ești pregătită de sezonul estival?

Costume de baie 2022

Vara își face deja simțită prezența prin vremea caldă și soarele arzător, iar lumea este pregătită de sezonul estival. Marea așteaptă nerăbdătoare doritorii care vor să petreacă pe litoral și să se relaxeze stând la plajă.

Când vine vorba de doamne și domnișoare, acestea oferă o atenție deosebită ținutelor pe care le poartă și vor să acapareze ochii privitorilor prin cele mai cool costume de baie. Iată câteva trenduri pe care le poți încerca anul acesta:

  1. Costume de baie două piese

Avantajul principal al costumelor formate din două piese este faptul că-ți permite să faci diverse combinații și chiar și cu puține costume, să îți creezi propriile modele. Acestea sunt practice și-ți permit să obții un bronz uniform, pe o suprafață mare.

În funcție de zona pe care vrei să o scoți în evidență, poți să optezi pentru un costum cu bikini, brazilian. Totodată partea de sus reprezintă un aspect important, deoarece un sutien potrivit te poate scoate din anonimat și te faci remarcată. Aici poți opta pentru topuri cu volane, pentru un plus de volum sau cele cu bandă lată , bretele sau tip bustieră pentru o susținere mai mare a bustului.

  1. Costume de baie brazilian

Costumele de baie cu slip brazilian scot în evidență talia și lasă șoldurile la vedere pentru un look sexy. Sunt ideale pentru orice tip de siluetă, având posibilitatea de a opta pentru croiala înaltă la chilot sau cu talie joasă.

Avantajul principal al bikini-lor cu croi brazilian este faptul că scot în evidență posteriorul, și-i oferă un boost de vizibilitate, indiferent de mărimea acestuia. De aceea, se potrivesc persoanelor care au un posterior plat.

Costumele de baie brazilian sunt perfecte pentru o zi de plajă deoarece permit soarelui să bronzeze toate zonele pe care ni le dorim colorate

  1. Costume de baie întregi

Acestea sunt opțiunea ideală pentru toate femeile. Costumele de baie întregi sunt perfecte pentru doamnele și domnișoarele care vor să-și etaleze corpul. Scot în evidență talia celor care-l poartă și anumite zone ale corpului, în funcție de modelul ales dar și spatele, dacă se optează pentru un costum cu decolteu în spate.

Totodată, sunt ideale și pentru femeile care vor să se protejeze mai mult de razele soarelui și pentru acelea care se simt mai confortabil să fie mai acoperite în public.

Costumele de baie întregi sunt cele mai potrivite pentru înot, deoarece reduc frecarea produsă la contactul cu apa.

  1. Costume de baie monokini

Dacă oscilezi între a avea un costum de baie din două piese sau unul întreg și încă nu te-ai decis pe care să-l comanzi, costumele de baie monikini sunt alegerea perfectă. Acestea sunt costume de baie întregi care evidențiază formele celei care-l poartă, totodată  acoperind acele imperfecțiuni pe care nu ne dorim să le lăsăm la vedere. Croiul special îl face un costum extravagant, iar pe purtătoare irezistibilă și fermecătoare

 

Alege să strălucești inclusiv la plajă și să te faci remarcată. Indiferent de alegerea făcută și costumul pe care-l porți, bucură-te de razele soarelui.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *