Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
petreceri copii
petreceri copii

6 locații de petreceri pentru cei mici în Cluj-Napoca

Se apropie ziua de naștere a celui mic și-ți dorești să aibă parte de cele mai frumoase clipe petrecute alături de prieteni și cei dragi? Dacă vrei să organizezi cea mai frumoasă petrecere, de care să-și amintească cu drag, aceasta vine la pachet cu zeci de responsabilități pentru tine și familie.

Există însă soluții care te ajută să scapi de toate grijile și stresul unei organizări, iar tot ce-ți mai rămâne de făcut este să te bucuri alături de copilul tău.

Ți-am pregătit o listă cu 6 locații din Cluj-Napoca unde poți să organizezi cea mai frumoasă petrecere aniversară pentru cel mic.

  1. Party Cluj

Un cadru complex situat în Mănăștur, care dispune de un spațiu de 800 m2. Ideal ca loc de joacă pentru cei mici deoarece oferă diverse activități care au ca scop dezvoltarea imaginației celor mici, dar și de recreere și învățare. La Party Cluj vei avea parte garantat de o petrecere reușită, evenimentul aniversar fiind în centrul atenției. Se poate opta pentru o anumită temă, iar fiecare copil primește o jucărie cadou din partea organizatorilor.

  1. Casa Orena

Poți opta pentru unul dintre cele 3 pachete pe care le pun la dispoziție. Închiriere sală, care conține animatori petrecere, jocuri pentru cei mici și alte servicii precum pinata cu surprize sau fotograf, contra cost. Opțiunile tale pot cuprinde pachetul basic, dar și pachetul extins. În plus, părinții care-și însoțesc copii, se bucură de servicii precum cosmetică, masaj sau sport.

  1. Ary Party Club

Situat într-o zonă semicentrală, oferă un spațiu de joacă plin de activități pentru copii, surprize și multe jucării antrenante, astfel încât cei mici să se bucure din plin de petrecere. Vara, la solicitarea părinților, se pot organiza petreceri și în curte, unde există un loc de joacă amenajat special pentru copii.

  1. Wonderland Cluj Resort

Este o locație exclusivistă pentru petrecerea celui mic. Aceștia pun la dispoziția părinților Castelul Alice în Wonderland. Desprins din basme, copiii vor îndrăgi locul de joacă și se vor integra perfect în decorul de poveste. Organizatorii oferă părinților diverse oferte și pachete pentru o petrecere cât mai reușită.

  1. Kiddy Club

La Kiddy Club ai parte de cele mai reușite petreceri pentru copii, cu jocuri și concursuri atât individuale cât și pe echipe. În plus, părinții se pot relaxa în zona special amenajată pentru aceștia, de undei îi pot supraveghea pe cei mici.

  1. Sasa Party

Un loc ideal pentru iubitorii de muzică, deoarece organizează petreceri karaoke și MC party pentru cei mici. În plus, poți opta pentru o petrecere în pijamale sau chiar o vânătoare de comori. Pe lângă acestea, dispun și de accesorii și servicii complementare, pentru ca petrecerea să fie cea mai reușită.

 

Lasă grija asta în seama organizatorilor și fii aproape de copilul tău la aniversarea acestuia. Creează-i o amintire de neuitat!

Cover - via Shutterstock.com
Larisa Mureșan

Larisa Mureșan

Continuă să țintești tot mai sus. Cu eleganță și ambiție!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *