logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai romantice locuri din Cluj

Ziua îndrăgostiților se apropie, iar mulți dintre cei aflați într-o relație vor opta să facă o plimbare romantică prin oraș. În această zi, câteva momente alături de persoana iubită sunt esențiale, nu pentru a sărbători Sfântul Valentin, ci pentru a vă sărbători iubirea. Este un motiv în plus să petreci timp cu cel sau cea la care ții. Probabil că și tu îți dorești să faci această activitate alături de jumătatea ta, motiv pentru care te invit să descoperi, în cele ce urmează, câteva dintre cele mai romantice locuri din Cluj–Napoca.

Piața Muzeului

Piata_muzeului_Cluj_Napoca

Sursa foto: Wikimedia

Poate unul dintre cele mai boeme locații din centrul Clujului, Piața Muzeului este un loc încărcat cu istorie. Alături de această istorie, vine și un sentiment de romanticism, obținut de strada pavată, clădirile vechi și vibrațiile pozitive transmise în aer. Dacă vă plimbați în timpul zilei, puteți poposi la una dintre cafenelele din zonă, ca să savurați împreună un capucino.

Bulevardul Eroilor

bulevardul-eroilor-cluj_15402259

Sursa foto:  © Gabriela Insuratelu

Piața Unirii și Bulevardul Eroilor nu par atât de romantice pe timp de zi. E posibil ca acest lucru să fie datorită agitației care se formează pe strada intens circulată. În momentul în care se lasă seara, însă, ceva se schimbă, iar bulevardul devine un loc numai bun de o plimbare romantică. O plimbare de seară în această zonă, vă poate învălui de energie pozitivă.

Cetățuia

panorama-cluj_46584034

Sursa foto: © Leonid Andronov

Nu cred că există un loc mai frumos pentru a vedea orașul decât Cetățuia. Sigur, e nevoie de puțin efort fizic pentru a urca seturile de scări pentru a ajunge sus, dar panorama asupra orașului merită fiecare pas. Vă sugerez să faceți o astfel de plimbare aici, la apusul soarelui, când priveliștea vă poate stârni sentimente de dragoste neștiute până atunci.

Parcul Central

parcul-central_41153567

Sursa foto: © Annaboam

Nu în ultimul rând, dacă vreți să vă simțiți mai conectați cu natura, dar fără să ieșiți din centrul orașului, puteți face o promenadă prin Parcul Central. Indiferent dacă alegeți să vă plimbați pe una dintre aleile parcului sau că vă așezați pe o bancă lângă lacul Chios, indiferent dacă e zi sau noapte, parcul vă poate oferi un moment de liniște și romanticism, așa cum niciun alt loc din oraș nu o face. Iar dacă tot sunteți în zonă, puteți să treceți podul Elisabeta, peste Someș. Acest pod, încărcat de lacăte, poartă mărturia iubirii multora dintre clujeni.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *