Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
the color run
the color run

The Color Run revine la Cluj cu o ediție nocturnă

 

Maratonul de alergare plin de culoare, The Color Run revine la Cluj-Napoca sâmbătă, în data de 27 august. Spre deosebire de ediția anterioară, clujenii sunt invitați să alerge pe timp de noapte, prin pudră colorată și fluorescentă. Cursa va avea loc în Piața Unirii.

Maraton de 5 Km

Clujenii care vor să participe la această cursă de alergare, se pot înscrie începând de azi, 22 august și până vineri, 26 august, la standul amenajat în Iulius Mall. Programul de funcționare al standului este între orele 10 – 21, cu excepția zilei de luni, când programul de lucru începe la ora 12. Acolo, doritorii vor putea să se înscrie la maratonul nocturn și să își ridice kit-ul de participare, în funcție de biletul ales ( standard night – 99,99 lei, Premium night – 139,99 lei sau VIP night – 219,99 lei).

Cursa de 5 kilometri este una necronometrată, iar participanții, care vor trebui să fie îmbrăcați în alb, vor fi împroșcați cu pudră colorată la fiecare kilometru parcurs.

Cauza socială a cursei

The Color Run Night susține inițiativa proiectului pentru adolescenți GROW, organizat de Școala de Valori și AIESEC. Proiectul ajută la educarea pe căi non formale a liceenilor și la pregătirea acestora pentru viața de după liceu.

Program eveniment

18:00 Deschiderea porților de acces

19:10 Încălzirea oficială cu instructorii World Class

19:30 Primul start. La fiecare 4-5 minute va fi câte un nou start. Alinierea la start nu ține cont de numărul de participare, ci pe principiul primul venit-primul ia startul. Experiența de pe traseu este aceeași, indiferent dacă luați startul în primul sau ultimul val.

20:00 Ultimul start

21:00 Start Party

21:30 Nor de pudra colorată

22:45 Final eveniment

Harta traseului

Punctul de plecare și cel de sosire al cursei este Piața Unirii din Cluj-Napoca, iar alergarea se va face pe traseul de 5 Km descris mai jos:

– Piața Unirii
– Strada Iuliu Maniu
– Strada Baba Novac
– Bulevardul Eroilor
– Strada Universității
– Strada Ion I.C Brătianu
– Strada Baba Novac
– Strada Mihail Kogălniceanu
– Strada Universității
– Strada Potaissa
– Strada Inocențiu Micu Klein
– Strada Napoca
– Strada Samuil Micu
– Strada Episcop Ioan Bob
– Strada Ion Rațiu
– Strada Napoca
– Piața Unirii

Harta oficială a traseului poate fi văzută pe site-ul organizatorilor.

Cover - Sursa foto: The color run
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *