Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Rodizio Cluj
Rodizio Cluj

La Villa Cluj aduce bucătăria braziliană în inima Transilvaniei, Brazilian Grill Rodizio

S-a deschis cel mai nou restaurant care are la bază bucătăria braziliană, Brazilian Grill Rodizio – în incinta La Villa Cluj. Noul concept este ideal pentru iubitorii preparatelor culinare din carne, savurate alături de un vin asortat.

Rodizio
Sursa foto: La Villa Cluj

Ce este diferit la acest restaurant? Totul, de la modul de preparare a bucatelor, până la cel de servire a acestora. Dar haideți să vedem care sunt acele puncte care fac diferența.

Churrasco

Original din țările vorbitoare de spaniolă și portugheză, termenul înglobează un simbol al bucătăriei braziliene, fiind o referință pentru aceasta. Tehnica de realizare are la bază o sapadă pe care este pusă carnea și gătită pe cărbuni încinși. Bucătarii se asigură că fiecare bucată de carne este atent selecționată, preparată și marinată pentru a-i oferi acel gust autentic și savuros.

Churrascaria

Churrascaria este restaurantul în cadrul căruia se servește churrasco, carne preparată la grătar. Acesta are la bază conceptul all-you-can-eat, unde chelnerii servesc clienții cu carne de pe frigărui.

Rodizio

Stilul de servire este cu totul diferit, deoarece fiecare client dispune de un card care are 2 fețe, una roșie și una verde. Atunci când cardul este cu verde în sus, tu îi transmiți chelnerului faptul că mai vrei mâncare, acesta trecând pe la masă și oferindu-ți preparate. Când fața cardului este roșie, se înțelege faptul că pentru moment îți este suficient. Fiecare client plătește un preț fix pentru preparate și se poate bucura de savoarea acestora, delectându-și astfel simțurile și papilele gustative.

 

Rodizio1
Sursa foto: La Villa Cluj
Rodizio12
Sursa foto: La Villa Cluj
Rodizio11
Sursa foto: La Villa Cluj

Brazilian Grill Rodizio din cadrul La Villa Cluj a adoptat același stil brazilian de preparare. Mai mult, bucătarii brazilieni mânuiesc cu o dibăcie extraordinară cele 7 tipuri de preparate, servirea fiind impecabilă și ireproșabilă.

Meniul Churrasco cuprinde: Salsiccia Braziliană, piept de pui cu bacon, pulpe de pui, copin de porc, coaste de porc, mușchi file de vită, picanha și nelipsitul desert, giada’s cu ananas. Restaurantul este deschis în fiecare zi, însă, pentru meniu Rodizio, servirea se va face doar după ora 18:00. Înainte de această oră, preparatele se pot comanda à la carte, programul fiind de la ora 12:00 la 24:00.

La Villa Cluj este locul ideal pentru a lua cina alături de persoana specială din viața noastră, dar și pentru a testa meniul brazilian și cele 7 preparate atent selecționate și preparate de specialiști. Noi ne-am bucurat de savoarea acestora, compania plăcută și vinul care completează bogăția aromelor și intensifică gustul autentic al preparatelor. Descoperă meniul aici și rezervă-ți acum o masă la numărul de telefon: 0756 21 60 68.

Rodizio13
Sursa foto: La Villa Cluj

Restaurantul este situat într-o zonă liniștită, în cartierul Borhanci, strada Nordului, de unde se poate admira panorama orașului Cluj-Napoca. Este locul de relaxare unde să vă petreceți timpul departe de aglomerația orașului, în mijlocul naturii.

Mai multe detalii despre concept și preparate puteți găsi pe pagina de Facebook și Instagram a acestora sau urmărind #rodiziocluj #churrascocluj și #churrascaria.

Foto by Luviar.ro

Cover - Sursa foto: La Villa Cluj
Larisa Mureșan

Larisa Mureșan

Continuă să țintești tot mai sus. Cu eleganță și ambiție!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *