Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

[Luni de poveste] Despre învățare și efectele ei

Luni, 5 septembrie 2016, are loc primul atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești (Iulius-Mall, Cluj-Napoca). Începând cu ora 18:00, alături de Gabriela HUM, vom vedea ce ne motivează să învățăm ca adulți, care sunt principiile învățării, ce se întâmplă în creierul nostru când învățăm, care sunt diferențele dintre stilurile de învățare… pe scurt, Despre învățare și efectele ei!

Învățarea înseamnă schimbare. Învățarea schimbă structura fizică a creierului și determină organizări și reorganizări ale acestuia. Învățarea se întâmplă mereu, conștient și inconștient. Când pregătim un training, adesea ne concentrăm mult mai mult asupra conținutului pe care dorim să îl transmitem și mai puțin asupra manierei în care participanții învață.

În acest atelier, vă propun să ne îndreptăm atenția asupra modului în care învățăm și să descoperim ce înseamnă un proces de învățare reală și care sunt iluziile competențelor noastre.

  • Ce ne motivează să învățăm ca adulți
  • Andragogia și principiile învățării
  • Neuroștiințele învățării
  • Stiluri de învățare vs. Metode de învățare
  • Idei de reținut despre cum învățăm real

Gabriela HUM este psiholog și trainer, fiind activă în zona de consultanță și dezvoltare personală din 1997. Coordonează echipa ATU Consulting și activitatea companiei din 2004 și e direct implicată atât în strategie, cât și în proiectele desfășurate în firmă. Gabi e pasionată de grupuri și dinamica acestora. Crede cu tărie că relația este cea care stă la baza schimbărilor, creșterii și dezvoltării umane și că învățarea este un proces de descoperire.

***

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm  să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook.

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:00 la 20:00, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

Reka

Reka

Reka este o persoană mereu în dezvoltare. O plictisește plictiseala și vrea mereu să facă ceva noi și să descopere un subiect bun. A terminat un Master în Relaţii Publice, dar şi-a continuat visul de a deveni scriitoare. Speră ca într-o zi să își publice cartea, care e în curs de finalizare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *