Search
Generic filters
Exact matches only

Marius Copil și Feliciano Lopez deschid întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Spania

Azi, 15 iulie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, debutează întâlnirea de Cupa Davis dintre echipele României și Spaniei, ce contează pentru turul II al Grupei I Europa/Africa. În urma tragerii la sorț de joi, 14 iulie, jucătorul român de tenis Marius Copil în va întâlni în primul meci de simplu, pe Feliciano Lopez.

Potrivit site-ului Federației Române de Tenis (FTR), programul zilei de vineri, 15 iulie, va începe la ora 12:30, când tenismenul român Horia Tecău va fi premiat de către Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) cu premiul Cupa Davis pentru Devotament. Horea Tecău (31 de ani) este al şaselea jucător român de tenis din istorie care va primi această prestigioasă titulatură. În prezent, jucătorul român de tenis ocupă locul 6 în clasamentul mondial de dublu.

Tot vineri, 15 iulie, după ceremonia de premiere, de la ora 13:00 se vor disputa, pe rând, cele două meciuri de simplu ale zilei.

Sâmbătă, 16 iulie, vom avea meciul de dublu dintre cele două reprezentative, urmând ca ziua de duminică, 17 iulie, să fie destinată ultimelor două dueluri la simplu.

Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Spania, din turul 2 al Grupei I, zona Euro/Africană se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Pasionații de tenis prezenți în tribune vor avea ocazia să îi vadă live pe Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, şi Florin Mergea, ce vor forma echipa României.

De asemenea, echipa care va reprezenta Spania în competiție este formată din: Roberto Bautista, Feliciano Lopez, Pablo Carreno-Busta şi Marc Lopez.

Programul complet după tragerea la sorți:

Vineri, 15 iulie

Marius Copil vs Feliciano Lopez

Adrian Ungur vs Roberto Bautista Agut

Sâmbătă, 16 iulie

Horia Tecău/Florin Mergea vs Marc Lopez/Pablo Carreno Busta

Duminică, 17 iulie

Marius Copil vs Roberto Bautista Agut

Adrian Ungur vs Feliciano Lopez

Toate meciurilor se vor disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Organizatorii îndeamnă spectatorii să vină din timp la sală.

Tenisul începe să prindă tradiție la Cluj-Napoca, tot în acest an, Sala Polivalentă a găzduit și câteva întâlniri de Fed Cup, dintre naționalele de tenis feminin a României, Cehiei și Germaniei.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *