Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Trupele Scooter şi Faithless și-au confirmat prezența la Untold Festival 2016

Alte două trupe de talie mondială și-au confirmat prezența la Untold Festival 2016, cel mai mare eveniment dedicat muzicii electro-dance din România, care va avea loc în perioada 4 – 7 august, la Cluj-Napoca. Este vorba despre trupa germană Scooter şi trupa britanică Faithless, care vor concerta alături de Armin van Buuren, DJ Tiesto, Afrojack şi Hardwell.

În total, pe scenele evenimentului vor urca peste 150 de artişti de renume din topurile muzicale internaţionale.

După o primă ediţie de succes, Untold doreşte să aducă artiştii ceruţi de public, potrivit unui top realizat de fani în perioada de pre-înregistrare. Faithless, Parov Stelar, Scooter, Chase&Status Dj, Sasha, Clean Bandit, James Arthur, RudimentalDj, Lost Frequencies, Dub Fx, Kwabs, Netsky Dj, PendulumDj, Dannic, Dubfire, Sharam, Nahko, Route 94, Jamie Jones, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, Y akoto, Jeru The Damaja şi Mazde sunt doar câţiva dintre artiştii confirmaţi de organizatori. Muzicienii care vor crea o atmosferă unică şi vor face în această vară fanii să vibreze la Untold Festival. Alături de aceştia, cea mai aşteptată experienţă muzicală a anului din România are până acum confirmate patru nume grele ale stilului electro-dance: Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell şi DJ Tiesto.

Publicul va avea parte de o experienţă completă şi o aventură alături de artişti câştigători de premii Grammy sau de discuri de platină şi aur. Muzicienii îşi vor electriza fanii într-o aventură prin diferite genuri muzicale: electronic, live acts, dance&trance, house-techno sau drum&bass.

Cele patru zile de festival vor aduce mai mulţi headlineri EDM (Electronic dance Music), cei mai doriţi artişti de către publicul din România şi în special, de către publicul UNTOLD. Primul headliner anunţat a fost legendarul DJ TIESTO.

În 2016, pe lângă artiştii EDM, festivalul va avea în timpul zilei şi live acts cu artişti aflaţi în topul preferinţelor fanilor UNTOLD.

Un abonament la Untold Festival costă 300 lei plus taxe, fiind puse în vânzare 5.000 de abonamente din categoria PreSale. Odată cu epuizarea lor, se va trece la un alt prag de preţ. La Festivalul de la Cluj Napoca sunt disponibile şi abonamente VIP (în număr limitat), în valoare de 500 lei plus taxe. Ulterior vor fi disponibile şi bilete de o zi, însă numărul acestora va fi limitat.

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA), care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Cover -
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *