logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Wizz Air va introduce o cursă Cluj – Malaga

Începând din luna august, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu va fi introdus un nou zbor. Compania aeriană low cost Wizz Air anunță lansarea, pe 2 august 2016, a cursei pe ruta Cluj-Napoca – Malaga (Spania) – Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților aeroportului clujean, cursele vor fi regulate și vor avea o frecvență de două zboruri pe săptămână.

Pe baza sa operațională din Cluj-Napoca, compania aeriană Wizz Air operează momentan zboruri cu patru aeronave, a cincea urmând să se alăture flotei de aici anul acesta, în luna iulie. Până în prezent, din Cluj-Napoca, Wizz Air operează zboruri pe 23 de rute spre 13 țări. Din luna iulie, se vor adauga 5 rute noi, care includ zborul intern ce leagă Cluj-Napoca de București, iar din august noua destinație – Malaga.

Noua destinație, Cluj-Napoca – Malaga, va fi operată, pe tot parcursul anului, cu o aeronavă de tip Airbus A320 de 180 de locuri, în zilele de marți și sâmbătă după următorul program:

program-zbor-cluj-malaga

O nouă conexiune aeriană cu Spania

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj consideră că această introducerea acestei noi destinații oferă celor care călătoresc de pe aeroportul clujean mai multe posibilități de călătorie la prețuri accesibile.

O nouă destinație, mai multe posibilități de călătorie. Ne bucură extinderea rețelei de rute cât și dezvoltarea bazei Wizz Air de pe aeroport. Suntem siguri că pasagerii din aria noastră de acoperire vor aprecia multiplele opțiuni de călătorie la preţuri avantajoase oferite de operatorul aerian de la Cluj”, a declarat David Ciceo.

Potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Cluj, Marius Mînzat, această rută reprezintă o nouă conexiune a comunității române din Spania cu județul Cluj, dar și cu Transilvania.

 „Anunțul acestei noi rute ce va fi disponibilă de pe Aeroportul Internațional Cluj, încă din luna august a acestui an, este un prilej de bucurie pentru Consiliul Județean Cluj cât și pentru comunitățile românești din Sudul Spaniei care vor beneficia de această nouă conexiune cu Județul Cluj și întreaga Transilvanie”, precizat la rândul său Marius Mînzat.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *