logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Wizz Air lansează o nouă rută Cluj-Napoca – Munchen

Compania aeriană low cost Wizz Air lansează luni, 15 februarie 2016, o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca și Munchen Memmingen din Bavaria.

Potrivit unui comunicat transmis de compania aeriană, frecvența curselor este de două zboruri pe săptămână. Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca și Memmingen, aeroportul regional din vestul orașului München, în zilele de luni și vineri. Tarifele încep de la 24.99€ / 109 lei.

Ne bucură deschiderea acestei de-a 5-a rute spre Germania, una din cele mai importante ţări de destinație pentru Aeroportul Internațional Cluj  şi suntem încrezători de faptul că ea va deveni una de interes pentru pasagerii noștri. Extinderea rețelei de rute prin adăugarea de noi şi noi opțiuni de călătorie pentru pasageri rămâne în continuare o permanentă preocupare a Consiliului de administrație şi a managementului aeroportuar”, a declarat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

5 aeronave Wizz Air la baza din Cluj-Napoca

Wizz Air a continuat să se extindă la Cluj-Napoca de-a lungul anilor și va adăuga cea de-a 5-a aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016.

Compania aeriană maghiară a lansat această rută ca parte a programului de vară 2016, încă din luna septembrie a anului trecut. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster, Sheffield și Berlin, toate începând în săptămânile următoare.

Wizz Air a anunțat, de asemenea, recent, o nouă rută internă între Cluj-Napoca și București, care va începe din 22 iulie și care va fi operată de șase ori pe săptămână.

Creșterea operațiunilor Wizz Air se întinde pe toată România cu un trafic în creștere de 16% în 2015, față de anul precedent. Wizz Air va deschide cea de-a 6-a bază în România în luna iulie, la Iași, iar în prezent oferă 110 destinații către 16 de țări.

„Cluj-Napoca rămâne una din bazele noastre cele mai importante și conectează această regiune cu multe orașe europene cheie. Am fost compania aeriană principală a orașului  încă din 2007 și vom continua să oferim mai multe locuri – vom spori capacitatea cu 20% în acest an – mai multe rute, mai multe zboruri și mai multe servicii pentru a asigura faptul că orașul Cluj-Napoca și toată România are acces nu numai la tarife reduse, dar și la servicii superioare la bordul aeronavei Wizz Air”, a spus la rândul său Gabor Vasarhelyi, Manager de comunicare pentru Wizz Air.

Compania aeriană Wizz Air a fost recent numită Compania aeriană de valoare a anului, de către revista Air Transport World, pentru succesul său din 2015.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *