Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
lenjerie de pat vesela pentru copii
lenjerie de pat vesela pentru copii

Cum să alegi o lenjerie de pat potrivită pentru camera micuțului tău?

Camera bebelușului trebuie să fie una cu totul specială. Aceasta trebuie să-i ofere confortul de care are nevoie pentru a se odihni, veselie în momentele de joacă, precum și creativitate și inspirație atunci când învață lucruri noi. Și cum un somn odihnitor și sănătos are la bază o serie de factori (tipul patului, saltea, perne confortabile, lenjerie de calitate), astăzi o să vorbim mai pe larg de tipul de lenjerie pe care îl alegem pentru patul micuțului.

Optează pentru materiale de calitate

camera pentru copii

Sursa foto: Crodenberg

Primul factor de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi o lenjerii de pat pentru copii este materialul din care este confecționată. Alege materiale antialergenice care ajută pielea celui mic să respire cu ușurință. Printre cele mai recomandate se numără bumbacul, mătasea sau inul. Acestea permit aerului să treacă prin ele, iar pielea va putea respira fără probleme. În plus, aceste materiale sunt mult mai blânde cu pielea, sunt plăcute la atingere și oferă copilului o stare de bine și de confort.

Chiar dacă materialele sintetice sunt mult mai ieftine ca și preț, acestea au și o durată de viață mult mai scurtă. O lenjerie de calitate este o investiție bună pe termen lung și cu cât este mai veche, cu atât devine mai moale. Pentru a evita eventualele neplăceri, verifică atent compoziția setului și materialele din care aceasta este confecționată. Și pentru că știm cât de importantă este sănătatea copilului pentru fiecare părinte în parte, v-am pregătit aici o listă cu lenjerii de pat de calitate pentru ca micuții voștri să aibă un somn odihnitor.

Alege culori vesele

lenjerie de pat despicable me

Sursa foto: My5starhome.com

Chiar dacă culoarea albă este asociată cu puritatea și curățenia, atunci când alegem o lenjerie de pat pentru copii, aceasta ar trebui să fie cât mai veselă și să aibă imprimeuri cât mai animate, pentru a-l ajuta pe cel mic să-și dezvolte imaginația și să-i influențeze și starea de spirit.

Un alt lucru de care trebuie să ținem cont este sexul copilului. Pentru fetițe alege lenjerii în nuanțe de roz, roșu, violet, precum și lenjerii cu personaje din desenele ei animate preferate. Culorile îndrăgite de băieți sunt albastrul sau verdele, iar imprimeurile, și în cazul acestora trebuie să fie cât mai creative și să prezinte personaje din animațiile lor favorite. Aici ne referim la lenjeriile cu imprimeuri cu Mickey Mouse, Cars, Minions sau Angry Birds.

Așadar, alegerea lenjeriei pentru patul copilului trebuie să se bazeze pe o serie de factori care o să-i asigure micuțului tot confortul de care are nevoie pentru un somn odihnitor.

Care sunt factorii de care voi țineți cont atunci când alegeți o lenjerie pentru camera copilului vostru?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Liliana

Liliana

Liliana este pasionată de lectură, călătorii și marketing. Îi place să fie la curent cu tot ce mișcă în mediul online și să descopere oameni, locuri și culturi noi. A absolvit turismul la Cluj, dar viața ei profesională a luat o nouă întorsătură în urma participării la prima ediție a Online Marketing Academy by Google Romania.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *