Search
Generic filters
Exact matches only

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului

Ziua Copilului se apropie, iar aste e o ocazie pentru care prichindelul tău merită să fie răsfățat cu un cadou. În caz că nu ai idee ce să îi cumperi sau dacă trebuie să cumperi un cadou pentru un alt copil, îți ofer, în cele ce urmează, câteva propuneri de cadou, pentru ca cei mici să se bucure de ziua dedicată lor în cel mai frumos mod posibil. Iată ce idei îți propun:

Jucării pentru nisip

Probabil că în această vară veți avea un concediu la mare, unde îl veți duce și pe cel mic. În acest caz, o idee bună e să îi cumperi jucării de plajă, precum cele cu ajutorul cărora construiești castele din nisip. Astfel, copilul tău se va distra fără probleme, cât timp voi vă relaxați pe plajă. De altfel, un astfel de cadou poate fi folosit chiar și într-o groapă cu nisip, nu neapărat la mare și este apreciat de majoritatea copiilor.

Triciclete

Dacă vrei să-ți răsfeți copilul cu o tricicletă nouă, trebuie să știi că nichiduta.ro oferă o gamă completă de triciclete. Așa că ai de unde alege o tricicletă care să se încadreze și în bugetul tău și în preferințele celor mici. Aceasta poate fi cadoul perfect, mai ales dacă ziua de naștere a copilului este și ea în apropiere. Vara e aici, iar mersul pe tricicletă este metoda perfectă de a ieși la plimbare cu micuțul tău. Desigur, dacă puiul tău e ceva mai mare, poți să schimbi tricicleta pentru o bicicletă sau o trotinetă.

Puzzles și jocuri de inteligență

În cazul în care micuțul tău are o minte agilă și vrei să îi antrenezi inteligența, provoacă-l să gândească cu un puzzle sau orice alt joc care îl face să își dezvolte gândirea logică. Aceste jocuri educaționale au un scop bine definit și îl vor ajuta să își antreneze mintea pentru când vor merge la școală.

Jucării interactive

Este posibil ca cel mic să nu aibă parte de prea multă interacțiune cu copiii de vârsta lui, fie pentru că e timid, fie pentru că nu sunt astfel de copii în zona în care locuiți sau alte motive. În acest caz, este bine să îl încurajezi să interacționeze, iar aici intervin jucăriile interactive. Unele jucării pot oferi răspunsuri la întrebări și pot purta o conversație cu cei mici, iar asta poate fi benefic pentru dezvoltarea socială a copilului.

După cum vezi, posibilitățile sunt infinite. Așa că, nu ezita să îi oferi un cadou prichindelului tău, ca să îi sărbătorești inocența așa cum se cuvine.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *