logo
Search
Generic filters
Exact matches only

10 lucruri pentru care să fii recunoscător dimineața

Dacă faci parte din categoria persoanelor cărora nu le face plăcere să se trezească dimineața și devii morocănos fără motiv, adu-ți aminte că există câteva motive să fii recunoscător că e dimineață. Iată câteva dintre ele:

  1. Ești în viață! Bifează asta în lista de făcut pe ziua de azi, ai trecut cu bine peste încă o zi.
  2. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic! Indiferent de problemele din viața ta, gândește pozitiv și vei trece cu brio peste ele în cele din urmă. Adu-ți aminte că stresul nu a rezolvat nicio problemă.
  3. Ai un acoperiș de-asupra capului și un pat cald. Dincolo de clișeul acestei afirmații există un adevăr puternic. Undeva în lume există cineva care o duce cu mult mai rău decât tine. Fii recunoscător că nu ești tu acela.
  4. Înghițitura de cafea sau ceai care te trezește. O fi asta o chestie măruntă, dar asta nu trebuie să te împiedice să te bucuri de ea. Fie că îți place sau nu să faci anumite sarcini dimineața, bucură-te de micile momente care te ajută să te relaxezi/concentrezi.
  5. Poți citi! Citești chiar acum, deci bucură-te de privilegiul ăsta. Există persoane care nu au acces la educație și nu se pot bucura de minunata lume scrisă pe hârtie.
  6. Ești special! Se spune că iei lucrurile de-a gata și nu îți dai seama ce aveai special până nu îl pierzi. Meditează la talentele și abilitățile tale și fii recunoscător pentru ele.
  7. Apreciază-i pe cei ce fac muncile pe care tu nu vrei să le faci. Apreciază-le tăria de caracter în a face lucrurile pe care majoritatea oamenilor refuză să le facă.
  8. Apreciază-ți greșelile. Fără greșelile pe care le-ai făcut în trecut nu ai fi devenit persoana ce ești acum. Încetează să îți dorești să le schimbi.
  9. Sărbătorește fiecare moment! În momentul de față ești cea mai bătrână variantă ce poți fi și cea mai tânără variantă ce poți fi în același timp. Trăiește în prezent și nu mai te chinui pentru trecut.
  10. Intră în zi cu gândul că fiecare interacțiune poate fi o nouă poveste. Fiecare om nou întâlnit poate fi un prieten sau iubit. Afișează cea mai plăcută față a ta pentru a lăsa o bună primă impresie și a stabili noi relații interumane.

Acum că ai găsit motive pentru care ești recunoscător, pune un zâmbet pe față și continuă-ți ziua.

Citește și Știința din spatele fericirii

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *