logo
Search
Generic filters
Exact matches only

4 activități pe care le poți face dimineața

Cu toții avem activități diferite dimineața, însă sunt și destul de multe pe care le repetăm aproape în fiecare zi, cum ar fi dușul, micul dejun, igiena dentară, pregătirea necesară pentru o nouă zi, cititul știrilor etc.

Din păcate nu toți oamenii conștientizează că există câteva activități unice, care ne pot face nouă și celor din jurul nostru, o mare bucurie.

1. Privește răsăritul soarelui

Din păcate nu putem vedea răsăritul soarelui decât dacă ne trezim foarte devreme sau dacă nu dormim deloc. Nu ar trebui să ne mulțumim doar cu asfințitul, nu e același lucru pentru că acesta simbolizează sfârșitul, pe când răsăritul ne oferă o nouă zi plină de posibilități.

Pentru a beneficia din plin de această experiență ar trebui să setăm alarma cu 20-30 de minute înainte de timpul când estimăm că va apărea soarele. În aceste minute, ne putem prepara micul dejun, pe care îl putem consuma în timp ce suntem învăluiți de razele soarelui.

2. Poți alerga în pace

De obicei, atunci când ne dorim să alergăm, dăm de tot felul de obstacole și avem parte și de foarte multă gălăgie. Dacă ne dorim să mergem la jogging, cea mai bună perioadă este dimineața pentru că nu prea este nimeni pe stradă care să ne poată deranja. De asemenea, aerul este mai puțin poluat în primele ore ale dimineții.

3. Poți pregăti o surpriză

În cazul în care locuiești cu o altă persoană și dorești să îi faci o surpriză, poate că trezitul de dimineață este singura ocazie pentru a realiza acest lucru. Micul dejun la pat este clasic, însă poți fi și mai creativ de atât.

Încercă să realizezi un album foto, să scrii poezii în fiecare dimineață sau pregătește baia pentru partenerul/partenera ta etc. Ai o mulțime de variante, care cu siguranță îi vor face ziua mai frumoasă jumătății tale.

4. Fă lucruri care contează

Cel mai important lucru pe care îl poți face dimineața este să îndeplinești lucruri pentru tine. Orice ai face va fi productiv, indiferent că vei medita, studia sau efectua exerciții fizice. Nu va fi nimeni să te întrerupă, nu vei avea la ce să te uiți la televizor și starea ta nu va fi influențată de evenimentele de peste zi.

Dimineața poate fi singura perioadă pe care o petrecem cu noi înșine, astfel că ar fi bine să profităm cât mai mult de acest lucru.

Tu ce activități unice faci de dimineață?

Citește și despre cum să îți construiești o rutină de dimineață.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *