Search
Generic filters
Exact matches only

Cadouri personalizate pentru ea

Când vine vorba despre persoana specială din viața ta, aceasta merită să fie plăcut surprinsă indiferent dacă sărbătoriți un eveniment important sau este doar o zi normală în care dorești să îți arăți dragostea față de ea. Indiferent dacă vorbim despre mamă, soră, fiică, prietenă, iubită și lista poate să continue, fiecare dintre acestea au un loc special în viața noastră.

Urmează un eveniment important și vrei să-i oferi un cadou, dar ți-ai epuizat deja toate ideile? I-ai luat deja toată seria Harry Potter, husă și căști pentru noul ei telefon, costumul de baie pe care l-a purtat în vacanța pe care tot tu i-ai pregătit-o, ziua la spa împreună a fost frumoasă iar despre serile la film și la teatru nici nu se mai pune problema. În astfel de momente e timpul să fii creativ și să-i oferi un cadou personalizat.

Doamnele și domnișoarele apreciază bijuteriile, în special cele finuțe și elegante, iar dacă ele sunt din partea persoanei dragi, devin de neprețuit. Mai jos am pregătit o listă cu câteva idei de bijuterii personalizate pentru ea, care să te ajute în astfel de momente.

  1. Lănțișor personalizat

Un lănțișor este întotdeauna o alegere potrivită de cadou. Personalizarea sa este ideală, mai ales când persoana căreia i-l dăruiești are o pasiune anume sau în cazul în care vă leagă ceva foarte strâns.

Dacă iubește animalele, pandantivul lănțișorului poate să fie un câine, o pisică, un hamster sau exact ceea ce iubește. Îi place să călătorească? Atunci o hartă în miniatură sau un pandantiv de tip Glob Pământesc este perfect. Dacă îi plac filmele, un simbol semnificativ s-ar potrivi de minune. Poți opta și pentru alte variante precum: nume, dată, omuleți (familie), mesaje, instrumente muzicale și multe altele.

lantisor-cu-pandantiv-globul-pamantesc-2d-argint-925-7334-2

  1. Brățară personalizată

Micuță, elegantă și de multe ori atât de discretă încât nici nu iese în evidență, o brățară este foarte feminină. Dacă persoana căreia vrei să-i oferi cadou este prietena ta, poți evidenția asta printr-o brățară cu numele vostru, legământul vostru (BFF), un citat reprezentativ sau o brățară tip Puzzle (la fiecare dintre voi să se afle o parte, iar împreună să formeze un întreg). Pandantivul brățării poate să fie un simbol reprezentativ, un mesaj pentru persoana dragă sau o amintire pe care să o poarte cu ea întotdeauna.

bratari-best-friends-doua-jumatati-de-inima-argint-925-snur-6969-2

  1. Inele personalizate

Dacă persoanei căreia vrei să-i oferi cadou iubește bijuteriile micuțe, poți să o faci foarte fericită oferindu-i un inel personalizat. Poți opta pentru gravarea numelui pe acesta, atât în interiorul inelului, cât și în exterior. O altă idee ar fi crearea unor inele personalizate cu nume decupate.

  1. Bijuterii cu amprentă

Ca să terminăm lista cu o idee cât mai originală și personală, îți propunem o bijuterie cu amprentă. Astfel îi oferi persoanei dragi o parte din tine, pentru ca ea să te poarte alături indiferent de momente și distanță. Poți crea de la pandantive, brățări, inele și până la brelocuri cu amprentă, ideale pentru ea. Pe lângă amprentă, bijuteria poate să conțină și un mesaj drăguț, care să-i amintească cu drag de tine sau data, prin care să nu uite niciodată momentul frumos.

inel-personalizat-inima-stilizata-argint-925-12814-2

Lista noastră nu se oprește aici. Iată și alte idei de cadouri pe care să le oferi celor dragi.

breloc-placuta-gravata-cu-amprenta-si-mesaj-argint-925-9099-2

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *