logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Concurs] Găsește Soarele pe bunadimineata.ro și câștigă zeci de premii

Suntem în plină vară, ne bucurăm de soarele cald și de toate posibilitățile de relaxare pe care acest anotimp frumos ni le oferă an de an. Chiar și bunadimineata.ro se bucură de acest anotimp al concediilor, dar printr-un mod mai jucăuș, motiv pentru care te invităm la concurs.

Dacă ești matinal ca și noi și îți place soarele strălucitor, ți-am pregătit un joc pe parcursul căruia punem la bătaie premii haioase, iar la final trei premii mari pentru toți cititorii noștri. Te-am făcut curios?

În perioada 22 iulie – 20 august 2015 poți câștiga zilnic una dintre cănile bunadimineata.ro imprimate cu un mesaj haios, iar la final, toți participanții au șansa să câștige un sistem de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® Melody 3 + 3 cutii de capsule de cafea, un sejur de vis de două nopți pentru 2 persoane la Pensiunea Vaser *** din Maramureș cu mic dejun și cina incluse și un sejur de două nopți pentru 2 persoane la Hotel Exclusive **** din Sibiu cu mic dejun inclus + un voucher de 100 de lei pentru masă.

Ce trebuie să faci?

  1. Trebuie să cauți Soarele care răsare în fiecare dimineață în alt articol de pe site-ul bunadimineata.ro
  2. Dacă ai găsit Soarele scrie-ne asta într-un comentariu și intri automat în extragerea la sorți pentru cele trei premii mari

Simplu, nu-i așa? Dar noi mai avem și alte premii instant!

Dacă ești primul care găsește Soarele, din acea zi, îți oferim o cană bunadimineata.ro imprimată cu un mesaj haios cu care să te mândrești la prieteni și colegii de birou. Dar pentru că ne place să oferim cadouri matinale la cât mai multe persoane, doar o singură dată poți câștiga cana noastră. Însă, nu trebuie să te superi pe noi. Caută Soarele în fiecare dimineață și înscrie-te la extragerea finală, cu cât găsești de mai multe ori Soarele, cu atât ai mai multe șanse la premiu*.

Poate nu ești chiar genul matinal, așa că vrem să îți arătăm exact cum arată Soarele care răsare pe bunadimineata.ro, motiv pentru care ți-am pregătit o poză strălucitoare foc.

soare

Ești pregătit? Dăm startul chiar în această dimineață. Nu uita să ne anunți când ai găsit Soarele, chiar vrem să știm de unde răsare în fiecare dimineață 🙂

  • O singură inscriere/email/zi

Mai multe detalii găsești în pagina campaniei și în pagina de Termeni și Condiții.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *