Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
flori la borcan
flori la borcan

Decorațiuni pentru casă – Cum să pui în valoare locuința ta?

Există o multitudine de obiecte interesante pentru decorul unei locuințe, dar este un sentiment foarte plăcut și momentul în care noi facem de mână unele obiecte pentru a oferi un plus de autenticitate casei noastre. Borcanele sau alte recipiente de sticlă sunt niște obiecte care cu siguranță ar da o valoare semnificativă casei și gradinii, mai ales când sunt găsite modalități ingenioase de a le folosi într-un alt mod decât cum sunt folosite în general.

Din aceste borcane de sticlă se poate realiza aproape orice pentru casa ta, de la vaze sau ghivece pentru flori, până la depozitarea unor lucruri care să dea un aspect mai estetic și plăcut încăperii. Acestea pot fi folosite pentru DIY – Do It Yourself, iar acest lucru oferă un plus de satisfacție fiecărei persoane care confecționează cu propriile mâini obiecte folositoare pentru căminul său. Acest proces poate fi unul foarte distrctiv nu doar pentru adulți, ci și pentru copii, care se vor bucura nespus de a produce obiecte interesante.

Vaze și ghivece pentru flori

Florile sunt întodeauna o varianta bună de a oferi viață unei încăperi, iar pe lângă, acestea arată foarte bine în orice colț al casei, oferind un plus de culoare și înfrumusețare. Acestea pot fi puse în foarte multe variante de recipiente, dar pentru a adăuga autenticitate, borcanele sunt o variantă foarte bună de a la pune. Acestea oferă originalitate și culoare locuinței, fiind transparente, mergând cu orice alte obiecte ale casei.

Recipientele de sticlă pot fi folosite pentru a pune pur și simplu florile preferate sau acestea pot fi decorate încât să aibă un gram de individualitate, putând fi așezate pe noptiere sau măsuța de cafea. Mai mult, pot fi folosite drept ghivece, în care se poate pune pământ și plantele preferate. Borcanele rotunde sunt o variantă foarte bună de a le transforma în ghivece, iar dacă considerați că sunt prea simple, acestea pot fi decorate foarte ușor pe placul fiecăruia. Se pot picta în culorile preferate sau să se adauge elemente care să fie lipite pe acestea, pentru a avea o anumită particularitate.

Lămpi și felinare

Dacă doriți să vă creați singuri sursele de lumină, dar să arate și foarte bine, mai ales pentru grădină sau terasă, lămpile sau felinarele confecționate cu ajutorul unor vase de sticlă sunt o variantă foarte ingeniosă și plăcută. Există foarte multe variante de a confecționa într-un mod autentic lumina din colțurile terasei. Pot fi puse instalații de brad în recipiente pentru a oferi un sentimnent de confort, dar care să se potrivească nu doar pe parcursul sărbătrilor de iarnă, ci pe tot parcursul anului. Pentru a atrage atenția celor care vin în vizită, borcanul hexagonal poate fi folosit drept suport pentru lumânări mici sau mari, iar acestea aprinse oferind căldură și frumusețe locului în care sunt așezate.

Există o multitudine de variante de a confecționa surse de lumină, care să aibă unicitate, fiind folosite obiecte care nu sunt foarte des întâlnite pentru această întrebuință.

 

Descoperă și alte idei pentru decorarea casei tale!

Cover - sursa: Pexels.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *