Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
question
question

Întrebări ale anului 2019

Încă din primele zile ale anului începem să ne punem diverse întrebări la care primim răspuns (sau nu), în funcție de situație.

 1. Care sunt obiectivele acestui an?

Și uite așa începe o listă lungă cu tot ce îți propui să realizezi în decursul anului. De la mersul la sală, găsirea unui hobby nou, învățarea unui nou stil de dans și până la specializarea într-un anumit domeniu sunt idealuri pentru care depui mai mult sau mai puțin efort. O parte din ele s-au regăsit și pe lista anului trecut, însă, din „motive personale”, nu ai mai apucat să le faci.

 1. Sărbătorim Valentine’s Day sau Dragobetele?

În primul rând, trebuie să ai cu cine sărbători, apoi te decizi în care zi vrei să îți arăți afecțiunea față de persoana dragă. Români fiind și ținând atât de mult la valorile și sărbătorile noastre, cei mai mulți preferă să sărbătorească doar de Dragobete. Unii însă aleg să celebreze ambele (să nu se supere nimeni). Adevărul e că persoana iubită trebuie să simtă asta în fiecare zi, să-i arăți cât de mult o apreciezi, respecți și iubești.

 1. De 8 martie sărbătorim femeia sau ziua mamei?

Ziua Femeii a fost sărbătorită pentru prima dată în New York, în anul 1909 când peste 15.000 de femei au mărșăluit cerând un program de lucru mai scurt, salarii mai bune și drept de vot. A fost unul dintre primele momente din istorie când ele și-au cerut drepturile și le-au primit. Așadar, pe data de 8 martie, sărbătorim femeia. Indiferent cine e acea persoană importantă din viața ta, ea merită o floare și o îmbrățișare pentru tot ce a făcut pentru tine.

 1. Ce facem de 1 Mai?

Oamenii, în funcție de răspuns, se încadrează în 2 categorii: cei care merg în Vamă, mai exact tinerii plini de viață și lipsiți de responsabilități (cu excepția examenelor care urmează peste o lună-două) și cei care fac grătare. Puțini sunt cei care aleg o altă alternativă și asta doar pentru că, din diverse motive, nu pot alege una dintre cele două menționate anterior.

 1. Unde mergi în concediu?

De cele mai multe ori, oamenii își păstrează concediile și aleg să plece vara, datorită temperaturilor ridicate, astfel putând alege destinații cu mare și soare. Iubim marea și acest lucru se vede, deoarece este una dintre destinațiile cele mai alese de către români când vine vorba de plecat în vacanță.

Ne place să plecăm în concediu alături de cei dragi, prieteni, familie și întotdeauna planificăm lucrurile astfel încât fiecare să fie satisfăcut de alegerea făcută. Ținem cont de părerile celorlalți și alegem destinațiile împreună.

Indiferent că alegi un sejur pe 7-10 zile sau un city break, când ajungi acasă, după luna septembrie, toată lumea e preocupată de un singur lucru.

 1. Și, ce faci de Revelion?

Dacă și anii trecuți te-ai îmbrăcat frumos și ai stat acasă, împreună cu Dan Negru, anul acesta e timpul să faci ceva diferit. Caută-ți un grup de prieteni și ieși în lume. În funcție de stilul tău, mergi la o cabană, un restaurant sau de ce nu, organizează chiar acasă la tine un party cu prietenii apropiați.

Distrează-te și fă ca noapte dintre ani să fie una dintre cele mai frumoase amintiri ale tale. Ai auzit de toate superstițiile legate de asta? Trebuie să mănânci pește, să bei șampanie, să porți roșu, să ai bani în buzunar și să te săruți sub vâsc. Așa că, e timpul ca să-ți modifici planurile și anul acesta să fie diferit, și în compania celor dragi.

Pentru că deja anul e pe final și majoritatea planurilor au fost făcute, îți venim noi în ajutor. Petrece-ți Revelionul în Maramureș.

Pachetul include masa festivă:

 • Meniu masa festivă: Aperitiv tradițional, ciorba, păstrăv, sarmale, prăjituri și cozonac
 • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: Apa, cafea și suc
 • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: Horinca, vișinată, vin și bere

Condițiile rezervării:

 • Pachet sejur minim: 3 nopți.
 • Check-in: după ora 14.
 • Check-out: înainte de ora 11.
 • Unitatea se închiriază unui singur grup, dar și individual.
 • Număr minim de persoane pentru rezervare: 2.
 • Număr locuri disponibile: 21, distribuite în 7 camere cu băi proprii.
 • Copiii sub 6 ani: gratuit, fără pat suplimentar.
 • Copiii între 6 ani și 10 ani au reducere de 50% din preț cu pat suplimentar.
 • Avans la rezervare: 50%.
 • Se acceptă și vouchere de vacanță.

Mai multe detalii la telefon: 0721017937 sau 0262353485. Persoană de contact: Ioana Coman

Tu ce faci de Revelion?

Cover - via Shutterstock.com
Larisa Mureșan

Larisa Mureșan

Continuă să țintești tot mai sus. Cu eleganță și ambiție!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *