logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Lecții de dragoste învățate din filme&seriale

Chiar dacă multe dintre ele au la bază povești ficționale, există filme care se aseamănă destul de mult cu viața reală. De asemena, există și filme sau seriale din care avem ce învăța și care ne pot ajuta să ne dezvoltăm pe plan sentimental.

Sex and the city. Mediatizatul serial de la începutul anilor 90 a făcut furori în toată lumea prin scenele de sex și poveștile de dragoste savuroase, pe alocuri comice. Iată ce putem învăța din el:

  • Dacă bărbatul pe care îl iubești nu este pregătit să aibă o relație serioasă, nu prea mai ai ce face, lucrurile nu trebuie să depindă întotdeauna de tine, destinul are și el o parte serioasă în orice poveste de dragoste.
  • Nu trebuie să aștepti după un bărbat chiar dacă este sufletul tău pereche. Dacă el nu este pregătit pentru relația pe care tu ti-o dorești, nu trebuie să aștepti până el se va decide să devină serios. Dacă vei încerca să cunoști și alți oameni, nu va însemna că dragostea pentru el se va diminua.
  • Nu trebuie să te schimbi pentru nimeni. Fii tu și oamenii potriviți ți se vor alătura!

When Harry Met Sally ne învață că nu există prietenie între un bărbat și o femeie. Bifat!

Friends with benefits. Oricât de mult ne place Justin Timberlake și l-am lăsa să ne folosească doar pentru sex, un lucru este cert: nu există relații bazate doar pe sex. Ca și în cazul de mai sus , unul dintre parteneri va începe să aiba sentimente serioase, iar din aceasta nimic bun nu poate ieși. Sau se poate?

Shrek. Ce alt film poate ilustra mai bine că opusele se atrag ? Fiona și Shrek reușesc să ne convingă de aceasta încă din prima parte a seriei.

Crazy, Stupid, Love rămâne în mintea mea una dintre cele mai savuroase comedii romantice a ultimilor ani. Să fie oare Ryan Gosling de vină? Orice ar fi, știu că un lucru l-am înteles sigur: în dragoste nu există sfaturi universal valabile sau o rețetă ce îti va garanta fericirea veșnică, asta pentru că fiecare suntem diferiți și iubim diferit.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *