logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Lumânări handmade și cosmetice – De ce să folosim vase de sticlă?

Borcanele sunt recipientele care cu siguranță nu lipsesc din casa fiecăruia. De diferite mărimi și forme, acestea au o multitudine de întrebuințări care vin în ajutorul oricărei gospodine și nu numai. Chiar dacă acestea în general sunt folosite pentru a depozita într-un loc sigur unele alimente, borcanele de orice mărime și formă pot fi folosite și pentru alte lucruri. Spre exemplu, dacă ai fi interesant de a deschide o afacere cu lumânări handmade sau pentru un business cu produse cosmetice, precum creme de corp și față, săruri de baie sau diverse produse pentru îngrijirea părului, aceste recipiente care nu sunt considerate foarte semnificative, pot fi punctul culminant al unei afaceri noi.

Lumânări handamde în vase de sticlă – Cum să îți scoți în evidență afacerea?

Sunt foarte multe persoane interesate de acest domeniu, mai ales că lumânările de diferite forme și mirosuri atrag atenția multor persoane, fiind considerate surse de calmare sau obiecte de design interior foarte la modă.

Online se găsesc o multitudine de site-uri cu lumânări parfumate făcute acasă, acesta fiind o afacere care prosperă din ce în ce mai mult în ultima vreme. Dacă ești pasionat de crearea acestor obiecte este foarte important să ai un anumit element care să atragă atenția spre afacerea ta. Spre exemplu, folosirea unui borcan în formă de inimă, drept recipient pentru o lumânare parfumată, poate ieși în evidență pentru persoanele care au rămas fără idei de cadou pentru o persoană dragă. Mai pot fi folosite și recipiente simple și clasice, acestea fiind perfecte pentru decor, având un aer de eleganță potrivit pentru casa oricui.

Produse cosmetice – De ce este importantă folosirea unui recipient de sticlă?

Majoritatea produselor cosmetice pentru piele și păr din comerț sunt vândute în recipiente de plastic, care au un efect foarte negativ asupra planetei dacă acestea nu sunt reciclate corespunzător. Așadar, dacă ai o afacere cu produse destinate înfrumusețării, folosirea unor vase de sticlă sunt cea mai bună variantă de a reduce consumul de plastic.

În acest gen de recipiente pot fi puse orice fel de produse, de la șampon pentru păr până la săruri de baie sau chiar machiaje. Pe lângă faptul că acestea sunt foarte benefice planetei, arată și foarte estetic și atrag atenția posibililor cumpărători. Un borcan cu formă pătrată poate fi folosit foarte ușor pentru depozitarea balsamului de păr sau chiar a unui scrub pentru pielea corpului. Mai mult, aceste recipiente sunt foarte ușor de refolosit, după terminarea unui produs este foarte ușor de a schimba întrebuințarea acestuia, fiind folosite produse de același fel sau pot avea total altă folosință.

 

Află cum poți să-ți pui în valoare locuința, folosind borcane

 

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *