Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Cărți
Cărți

3 cărți noi care merită citite

Cititul este una dintre cele mai mari pasiuni ale oamenilor. Există foarte multe persoane care citesc în fiecare zi, formându-și un obicei. În librării, se găsesc o varietate de cărți potrivite pentru toate gusturile și toate persoanele. Câteodată, înconjurat de atâtea cărți din librării sau biblioteci, cu siguranță te pierzi și este foarte copleșitor și greu să te decizi ce carte ai vrea să citești. Dar totuși, cel mai bun lucru la cărți este faptul că sunt atât de multe încât nu ai cum vreodată să te plictisești sau să fii citit fiecare carte existentă. Chiar dacă sunt atât de multe cărți, care sunt foarte diferite, noi am pregătit 3 cărți pe care credem că le-ai considera interesante, pentru a nu te gândi prea mult ce carte să îți cumperi data viitoare când te afli în librărie sau în fața calculatorului când vrei să comanzi cărți online.

Patul Fridei de Slavenka Drakulic

Dacă ai o pasiune pentru a afla cât mai multe informații despre mari artiști ai lumii, aceasta este o carte foarte potrivită pentru tine. Apărută în anul 2022, autoarea cărții scoate în evidență viața excentrică a artistei Frida Khalo. Această carte reprezintă durerea prin care a trecut artista și este potrivită atât pentru iubitorii de citit, cât și pentru cei de artă. „E atât de greu să exprimi durerea, mai ales în cuvinte… În vreme ce ele sunt abstracte, pictura, precum muzica, e o formă a expresiei directe, care nu are nevoie de mediere, de traducere. Mi s-a părut că trebuie să încerc să descriu în cuvinte lumea pe care Frida Kahlo o creează în tablouri” acestea fiind cuvintele autoarei despre modul în care a scris cartea și cum a dorit ea să atragă cititorii asupra unei femei talentate, care a trecut prin multe greutăți ale vieții. Cartea se bazează mai mult pe povestea din spatele tablourilor Fridei și modul prin care artista a combinat durerea cu pasiunea. Cartea se găsește în aproape toate marile librării ale țării, atât online, cât și în magazine.

Războiul minciunilor de Taylor Stevens

Această carte este mai diferită decât cea precedentă, astfel în cele peste 400 pagini ale cărții vei descoperi o poveste plină de mister și cu detalii psihologice, care cu siguranță te va face să citești cu sufletul la gură fiecare fragment. Cartea scoate în evidență povestea a doi gemeni care sunt instruiți de mama lor, care a fost agent spion în perioada Războiului Rece. Această carte descrie modul prin care mama își crește copiii după modul în care ea a fost antrenată în timpul războiului. Îi învață secrete ale spionajului și multe alte forme de apărare, care au ajutat-o pe ea. De la vârsta de 26 de ani, când mama lor dispare, gemenii sunt obligați să treacă print-un proces de maturizare și schimbare care le modifică viața spontan. Află mai multe despre ei de pe paginile cărții, dacă ești pasionat de povești fictive și pline de mister și dramă.

Oameni mari de Orban Maria

Cartea aceasta este una perfectă pentru toate tipurile de persoane. Autoarea scoate în evidență trăirile, sentimentele și dilemele umane cele mai profunde, făcând cartea să fie pentru toată lumea. În cele peste 100 de pagini, autoarea scoate în evidență povestea Rucsandrei Radu, o profesoară de română de 36 de ani, care observă din perspectiva ei schimbarea vieții și cum aceasta nu este deloc așa cum și-a imaginat. Personajul observă trăirile importante din viața sa și își analizează în profunzime gândurile, traumele și sentimentele pe care le-a avut în perioada vieții. Este o carte plină de conștientăzări, care te va face să realizezi mai profund viața ta.

Cărțile ne ajută să ne dezvoltăm concentararea și creativitatea, lucru foarte benefic pentru fiecare persoană, oricare ar fi vârsta acesteia.

Descoperă și alte cărți pe care toată lumea ar trebui să le citească!

Cover - sursa: Freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *