Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

5 filme interesante și captivante

După zile obositoare la muncă sau pentru un weekend relaxant acasă, filmele sunt una dintre cele mai bune variante de a te detașa de stresul cotidian. Gusturile și preferințele sunt diferite de la o persoană la alta, dar cu siguranță pentru fiecare dintre noi, există câteva filme care ni s-au imprimat în minte și pe care am putea să le revedem de nenumărate ori. Totuși, dacă vrei să vizionezi un film diferit, dar interesant, în lista de mai jos am enumerat câteva titluri și descrieri ale unor pelicule captivante.

Pentru seri distractive între prieteni, momente în familie sau pentru a uita de ziua obositoare de la birou, acest articol este aici pentru a găsi și povesti despre un film pe placul tuturor.

Triangle of Sadness

Acest film a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, în 21 mai 2022 și este o comedie neagră, care are în prim-plan o satiră la adresa unei societăți unde domină banii, superficialitatea și diferențele discrepante dintre clasele sociale. Filmul este împărțit în trei părți: Carl & Yaya, Iahtul și Insula, care prezintă secvențe și acțiuni exagerate și oferă spectatorilor libertatea de înțelegere a acestora. Ultima parte a filmului, pune personajele într-o ipostază în care banii și faima nu sunt de folos, iar finalul este unul neașteptat și oferă celor care îl vizionează o independență de a-l interpreta cum consideră.

The Pursuit of Happyness

Un film profund și emoționant, perfect pentru serile în familie. Personajul principal este interpretat de către Will Smith și reprezintă povestea de viață a unui tată singur care se confruntă cu mai multe situații dificile prin care încearcă din răsputeri să își întrețină familia. Acesta încearcă prin mai multe moduri să găsească o slujbă mai bine plătită, pentru a-i oferi un viitor fiului său, dar greutățile vieții îl acaparează și îi pune pe cei doi în situația de a părăsi apartamentul în care locuiau. Chris Gardner (Will Smith) nu își pierde speranța și de-a lungul filmului se observă iubirea față de fiul său, pelicula reprezentând o impresionantă lecție de viață.

Love Actually

Love Actually este o comedie romantică și are în plan principal dragostea sub mai multe forme. Filmul ilustrează situații diverse și relații ale mai multor personaje, care scot în evidență modul prin care iubirea este diferită pentru fiecare dintre noi. Filmul este unul haios, având ca scop să-i binedispună pe toți cei care îl vizionează și exemplifică faptul că sentimentul de iubire poate fi găsit și în momentele sau locurile în care te aștepți cel mai puțin.

Decision to Leave

Hae-joon, un detectiv profesionist, investighează moartea suspectă a unui bărbat. Detectivul începe să o suspecteze pe soția bărbatului, Seo-rae, dar pe măsură ce sapă tot mai mult în anchetă, acesta începe să fie tot mai atras de femeie. În cele 138 de minute ale filmului vei fi transpus într-o poveste misterioasă și plină de dramă, film de care cu siguranță nu te vei plictisi, scenariul fiind unul nemaipomenit.

Catch me if you can

Un alt film care te va ține cu sufletul la gură, Catch me if you can, îi are ca protagoniști pe Leonardo DiCaprio și Tom Hanks, în rolurile lui Frank W. Abagnale, respectiv Carl Hanratty. Frank este un maestru al înșelăciunilor, iar până la vârsta de 21 de ani a lucrat ca medic, avocat și copilot pentru o companie aviatică. Acesta a reușit să obțină milioane de dolari din falsificarea unor cecuri, păcălind toate persoanele din jurul său. Carl Hanratty, este agentul FBI, care încearcă să găsească dovezi pentru a-l aduce în fața justiției, dar Frank este întotdeauna cu un pas înaintea sa.

Câteodată este foarte greu să ne decidem ce film să vizionăm, iar căutarea online și pe platformele de streaming nu este tot timpul de folos. De aceea, filmele de mai sus îți pot veni în ajutor în cazul în care dorești să mai adaugi și alte titluri pe lista ta.

Descoperă și o listă de seriale care ar putea să te intereseze!

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *