Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cadouri de Crăciun pentru bărbați

Bărbatul e o ființă destul de simplă. Dacă în cazul femeilor acțiunea de selecție a unui cadou e ceva mai complexă, soția știe mereu cam de ce anume are nevoie bărbatul de lângă ea. Asta nu înseamnă, doamnelor și domnișoarelor, că lenjeria, șosetele și un tricou oarecare sunt cadouri acceptabile pentru sărbătorile care bat la ușă.

Cu atât de multe posibilități în jurul vostru și cu atât de multe idei la dispoziție pe internet, e aproape rușinos să vă prezentați cu aceleași cadouri an de an. Iată câteva idei care s-ar putea să vă fie de folos în procesul nu foarte complicat de alegere a lucrurilor pe care le veți dărui masculului din casă.

Dacă presupunem că bărbatul n-a depășit încă vârsta intelectuală a unui puști de 15 ani, cu siguranță apreciază din plin jocurile video. Tot ce trebuie să faceți este să fiți atente pentru câteva secunde și să vedeți despre ce anume discută cu prietenii lui. Imediat vă veți da seama despre dorințele lui în materie de gaming. Puteți să-i luați un joc video proaspăt lansat, un controller nou sau chiar și o consolă sau un calculator mai puternic, dacă dispuneți de bugetul necesar. Da, pasiunea de-a ucide inamici virtuali e costisitoare.

Presupunând totuși că masculul vostru nu e pasionat de jocuri video, cel mai probabil îi place să se îngrijească. Iar cu produsele de îngrijire personală nu se poate greși. Îndreptați-vă atenția către aparate de ras, către parfumuri sau produse cosmetice. Sigur veți găsi ceva pe placul lui.

Mai este posibil ca al vostru bărbat să aibă o pasiune pentru mașini. Obișnuiește să-și cumpere des accesorii auto pe care nu le folosește, dar cu care se laudă la prieteni? Ajutați-i ego-ul și luați-i un sistem GPS, de exemplu, sau huse auto ori o stație radio. Dar dacă mergeți în direcția asta cel mai bine ar fi să-l consultați mai întâi, pentru a fi sigure că nu puneți mâna pe produsul greșit.

Desigur, să nu uităm că una dintre marile preocupări ale bărbatului modern este tehnologia. Asta înseamnă că, pe lângă jocuri video, îl mai pasionează și televizoarele, telefoanele, tabletele, laptopurile și diferite alte gadgeturi interesante. Dacă dispuneți de bugetul necesar, cadouri mai bune nici că veți găsi. Succes.

Citiți și despre cadourile nedorite de Crăciun.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *