Search
Generic filters
Exact matches only

Hai la dans cu Latin Beat

bachata

Angajații fiecărei companii sunt diferiți, cu pasiuni diverse și obiective mărețe. Cu toate acestea, ei sunt cei care contribuie împreună la atmosferă plăcută și un mediu de lucru favorabil. Însă, cele 8 ore de lucru nu sunt suficiente pentru ca angajații să interacționeze între ei și să se cunoască mai bine. Astfel am aruncat provocarea echipei noastre și le-am propus să ieșim din zona de confort. Cum? Făcând activități reprezentative pentru fiecare.

Prima activitate pe listă a fost dansul. Deoarece în echipă avem o colegă care practică dansuri latino de un an, am mers să vedem cât de greu este să dansezi bachata.

Școala de dans Latin Beat și-a deschis porțile și ne-a primit pentru două ore, unde am învățat câțiva pași de bază necesari.

Doi la stânga, doi la dreapta?

Nu, dansul e mai mult de atât. Este despre ritm și muzicalitate, despre pasiune și relaxare. Despre oameni care se trezesc dansând și adorm cu gândul la următorul curs, unde abia așteaptă să mai învețe ceva nou.

Cum au fost primii pași?

Recunoaștem că am fost puțin stângaci, dar instructorii au fost înțelegători. Am început cu câteva exerciții de încălzire, totul simplu până aici. Apoi câțiva pași de bază: drept-stâng-drept-punct, stâng-drept-stâng-punct și de la capăt. La fel de ușor a fost și cu piruetele: pregătire-piruetă și dansul a început să arate mai bine din exterior.

Am ales bachata, acesta fiind un dans mai ușor comparativ cu salsa sau kizomba, plus că aveam la dispoziție doar două ore în care trebuia să prindem câțiva pași. Instructorii Tzache și Eny au avut multă răbdare și s-au ocupat în parte de fiecare dintre noi.

Ce-a ieșit la final?

Avem propria noastră coregrafie și suntem tare mândri că am reușit asta.

#bachata

Am acceptat provocarea de a ieși din zona de confort și am ajuns să învățăm bachata. Data viitoare poate încercăm și-o salsa 💃🕺 Mulțumim Latin Beat Dance Company pentru oportunitate!

Publicată de Klain pe Vineri, 31 mai 2019

Dacă îți dorești ca tu și colegii tăi să faceți ceva ieșit din comun și să ieșiți din zona de confort, vă recomandăm dansul. Este un sport care vă relaxează și vă ajută să vă cunoașteți mai bine. În plus, școala de dans Latin Beat este bucuroasă să primească noi cursanți dornici de distracție.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *