Search
Generic filters
Exact matches only

Top 10 influenceri din Instagram

social media influencer

Când vine vorba de promovare în mediul online, rețelele de socializare oferă diverse oportunități, pliabile oricărei companii, indiferent de domeniul în care ea activează. Începând cu simpla prezență în online și până la promovarea produselor și serviciilor de către influenceri, rețelele de socializare sunt platforma ideală pentru fiecare întreprindere.

Influencerii au început să fie tot mai căutați de către companii, pentru promovarea produselor/serviciilor, deoarece aceștia dispun de comunități gata formate și au o putere de convingere mare asupra publicului vizat.

Consumatorii apreciază aptul că produsul sau serviciul pe care urmează să-l achiziționeze este vândut de către o persoană cu care ei se identifică. Există și cazuri în care un client achiziționează un anumit produs, doar pentru că unul dintre influencerii pe care îi urmărește îl avea sau îl promova.

A fi influencer nu se rezumă la a avea numeroase postări și mulți followeri. Presupune o adevărată muncă, ce are la bază interacțiunea cu comunitatea și câștigarea încrederii acesteia. Mai jos ai o listă cu cei care au reușit să îndeplinească cerințele anterioare și au ajuns top 10 influenceri din Instagram.

  1. Huda Kattan – @hudabeauty

Huda Kattan este o femeie de afaceri care și-a dezvoltat propria gamă de machiaj. A ajuns cunoscută datorită trucurilor de machiaj împărtășite pe Instagram și Youtube, dar și mulțumită sfaturilor și recenziilor despre produsele de makeup pe care le oferă comunității.

  1. Cameron Dallas – @camerondallas

Actorul Cameron Dallas s-a făcut remarcat prin video-urile sale de pe Vine și mai apoi Youtube, iar în prezent acesta dispune de propria lui emisiune pe Netflix.

  1. Zach King – @zachking

Zach King a ajuns faimos datorită video-urilor sale ”magice” pe care el le editează și care durează doar 6 secunde. Cea mai mare parte a comunității sale se regăsește pe Youtube, însă se bucură de un număr mare de followeri și pe contul de Instagram.

  1. Michelle Lewin – @michelle_lewin

Michelle Lewin și-a început cariera ca model, ajungând ulterior să promoveze fitness-ul. Pe canalele de social media, ea împărtășește cu comunitatea sa diferite sfaturi privind antrenamentele, produsele și modalitățile de menținere în formă.

  1. Nash Grier – @nashgrier

Nash Grier și-a dezvoltat cariera încă de când avea 15 ani, fiind cunoscut, în principal, pentru canalul său video de Youtube. În prezent se bucură de o linie de îmbrăcăminte proprie și jocuri video precum: Cash Dash, Mobli și Challenged.

  1. Chiara Ferragni – @chiaraferragni

Chiara a fost primul blogger care a apărut pe coperta revistei Vogue în aprilie 2015. Deține un blog destinat industriei fashion, iar de-a lungul perioadei a colaborat cu designeri precum: Steve Madden, Christian Dior, Louis Vuitton, Max Mara, Chanel, Tommy Hilfiger, J Brand și Seven for All Mankind.

  1. Nikkie De Jager – @nikkietutorials

Nikkie este o bloggeriță olandeză care se ocupă de promovarea unor ghiduri de machiaj și a unui stil de viață sănătos. Principala activitate a acesteia se regăsește pe canalul de Youtube, însă nu își neglijează nici fanii de pe Instagram.

  1. Jake Paul – @jakepaul

Jake Paul a devenit cunoscut pe canalul Vine, înainte de a juca în serialul Bizaardvark de pe Disney Channel. Acesta s-a remarcat prin video-urile de comedie pe care le făcea, iar în prezent se bucură de propria agenție TeamDom, axată pe divertisment pentru tineri.

  1. Kayla Itsines – @kayla_itsines

Deoarece în prezent se pune tot mai mult accentul pe o viață sănătoasă, Keyla a creat programul BBG (Bikini Body Guides) dedicat femeilor. Activitatea sa din social media este foarte ridicată, pe Instagram postând despre persoanele care au încercat programul BBG, sfaturi despre exerciții și alimente corespunzătoare pentru un stil de viață sănătos.

  1. Camila Coelho – @camilacoelho

Brazilianca Camila oferă sfaturi în arta frumuseții și a machiajului. Aceasta postează pe Instagram imagini care descriu locurile și oamenii pe care îi întâlnește ea în fiecare zi.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *