Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
vacanta de vara
vacanta de vara

Tu unde îți petreci vacanța de vară?

Te-ai săturat deja de iarnă și de frig? Visezi deja la vacanța de vară, la soarele puternic, la o bălăceală în apa caldă și la bronzul perfect? Înseamnă că a venit timpul să îți planifici concediul de vară și să îți pregătești bagajele, măcar în gând, pentru distracție și străinătate. Îți propun câteva moduri de petrecerea concediului, chiar dacă nu ai norocul de a pleca chiar în mijlocul verii.

  1. Vacanța de Paști&1 Mai

Sărbătorile pascale sunt o modalitate bună de a pleca într-un mini concediu ca să te mai eliberezi de stres și de lucru. Anul acesta, 1 Mai și Paștele o să fie în același weekend, astfel că poți să îți faci direct un concediu 2 în 1 pe litoral. Și nu oriunde. Poți alege ceva mai aproape, cum ar fi Bulgaria sau Turcia, sau te poți aventura până în Grecia sau Spania. Rămâne la preferințele tale, însă îți recomand să profiți din plin de zilele libere.

  1. Concediul pe litoral

Toți ne dorim să vină vara, și, implicit, concediul pe litoral. Fie că mergi pe litoralul românesc, fie că alegi ceva mai exotic, nu uita să îți faci rezervare din timp. Ofertele early bird și promoțiile începutului de an pot fi foarte tentante și te pot ajuta să economisești ceva bănuți, pe care să îi cheltui cum vrei în concediu. Multe agenții de turism au o paletă largă de opțiuni din care să alegi, dar pentru ofertele agenției Familytravel, click aici.

  1. Vacanță la Disneyland

Disneyland este deschis tot timpul anului, astfel că nu trebuie să aștepți vara ca să te distrezi. Ia-ți familia sau prietenii și plecați într-o aventură pe tărâmul copilăriei. Și unde ai putea face asta mai bine decât în capitala Franței? Pe lângă Disneyland, vei avea ocazia să vizitezi Parisul, muzeele celebre, să te plimbi pe malul Senei și să simți pe pielea ta atmosfera orașului.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Reka

Reka

Reka este o persoană mereu în dezvoltare. O plictisește plictiseala și vrea mereu să facă ceva noi și să descopere un subiect bun. A terminat un Master în Relaţii Publice, dar şi-a continuat visul de a deveni scriitoare. Speră ca într-o zi să își publice cartea, care e în curs de finalizare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *