logo
Search
Generic filters
Exact matches only

6 melodii care îți pot îmbunătăți ziua

Pharrel Williams

Te trezești dimineața și vrei să asculți o melodie care să îți dea o stare bună de spirit. Îți voi prezenta o listă cu câteva melodii energizante și câte o poveste despre acestea.

Pharrel Williams – Freedom

Prin melodia sa, Pharrel Williams ne aduce aminte de faptul că suntem liberi. Pune accentul pe mesaj și ne transmite o stare de bine. Fie că vorbim de libertatea intelectuală sau socială, trebuie să fim conștienți de aceasta. Prin versurile lui, Pharrell încearcă să ne ducă într-o lume liberă, lipsită de îngrădiri.

James Brown – I feel good

E imposibil să nu fi auzit și să nu fi cântat măcar o dată versurile melodiei lui James Brown. Este și cântecul care l-a făcut celebru pe artist. Versurile nu spun o poveste ci transmit o stare. În timpul melodiei se aud mai multe silabe ce au rolul de a accentua starea de bine pe care încearcă Brown să o transmită.

Al Green – Love and happiness

Mai ales dacă ești iubitor al melodiilor din anii ’60, al genului soul, melodia lui Al Green te va binedispune încă de la început. Compozitorul melodiei, Willie Mitchell a declarat că tempo-ul melodiei este cel mai important lucru. Din fericire, a ieșit un cântec ce îți va da chef de viață.

Queen – I want to break free

Atât video-ul, cât și melodia te vor amuza. Sigur l-ai văzut pe Freddie Mercury îmbrăcat în femeie și dând cu aspiratorul. Așa este prima parte a videoclipului, în care artiștii încearcă să parodieze serialul englez ”Coronation street”.

Michael Buble – It’s a beautiful day

Buble a mărturisit că a scris versurile melodiei când era beat și că atunci îi trec prin minte cele mai potrivite cuvinte. I-a venit ideea să scrie un cântec despre un tip care a fost lăsat de prietena lui. Brusc, viața lui devine mult mai fericită și totul începe să se învârtă în jurul lui. Videoclipul melodiei este un energizant bun încă de la primele ore ale zilei.

Mark Ronson – Uptown Funk ft. Bruno Mars

Featuringul dintre Ronson si Mars este unul dintre cele mai bune hituri ale ultimilor doi ani cu care îți poți începe dimineața. Ritmul este vesel iar versurile sunt realizate într-un mod inteligent. Sunt versuri ce nu rimează și lasă impresia că sunt puse fără vreo logică, însă adevărul este că fiecare silabă este la locul ei cu rolul de a te binedispune.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *