Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinema în luna ianuarie

Luna ianuarie este un amalgam de drame, filme biografice, thrillere și comedii atunci când vorbim despre premierele care au loc în prima lună din an. Dacă ești curios ce apare nou la cinematografe, citește în continuare:

Assassin’s Creed / Assassin’s Creed: Codul Asasinului

Bazat pe întâmplările din jocul omonim, pelicula  urmărește evoluția lui Callum Lynch, după ce acesta accesează amintirile unui strămoș de-al său, care a trăit pe vremea Inchiziției Spaniole. Callum dobândește aptitudinile acestuia și descoperă societatea secretă a asasinilor. Assassin’s Creed va avea premiera în cinematografe în data de 6 ianuarie.

The Snow Queen 3 / Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă

https://www.youtube.com/watch?v=RIWe1mLzAgk

Kai și Gerda au un obicei de a intra în bucluc. Acest lucru nu e greu de ratat, nici măcar în prezent, când sunt pe punctul de a cauza un dezastru de dimensiune globală. Poți vedea aventura acestora, în sălile de cinema, începând cu 6 ianuarie.

Collateral Beauty / Collateral Beauty: A doua şansă

O tragedie poate duce pe cineva într-o spirală spre depresie. Asta se întâmpla și cu Howard (Will Smith), după ce acesta și-a pierdut fiica. El încearcă să găsească răspunsuri pentru întrebările sale scriind scrisori către moarte, timp și dragoste. Primind niște răspunsuri neașteptate, el trebuie să înceapă să vadă frumusețea din lucrurile mărunte. Poți viziona acest film în cinematografe din 6 ianuarie.

Live by Night / Legea nopţii

Pășește în era Prohibiției Americane, când crima organizată era în toi. Filmul „Legea nopții”, scris și regizat de Ben Afleck, te transpune în America anilor ’20, când alcoolul era interzis. Premiera acestuia are loc în cinematorgrafele din țară în data de 13 ianuarie.

Jackie

Filmul biografic prezintă asasinarea președintelui John F. Kennedy, din prisma soției sale Jacqueline Kennedy, portretizată de Natalie Portman. Pelicula arată modul în care Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii reușește să capete „dragostea unei întregi națiuni”. Lungmetrajul va intra în cinematografele din țară în 13 ianuarie.

Lion / Saroo: Drumul spre acasă

Pentru un băiat pierdut pe străzile Calcuttei, din India, viața ia o întorsătură interesantă. El este adoptat de o familie din Australia, iar 25 de ani mai târziu pornește în căutarea adevăratei sale familii. Află dacă o descoperă, în sălile de cinema, din 20 ianuarie.

6,9 pe scara Richter

Pelicula regizată de Nae Caranfil îmbină într-un mod interesant depresia, obsesia unui om pentru un cutremur iminent și problemele pe care acesta le are, fiind actor într-un musical. 6,9 pe scara Richter este unul dintre filmele laureate la TIFF și poate fi urmărit în cinematografe din 20 ianuarie.

xXx: The Return of Xander Cage / Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

Deși crezut mort la finalul celui de-al doilea film din serie, Xander Cage (Vin Diesel) se întoarce în secret pentru a salva iar lumea prin misiuni dificile. Descoperă pelicula plină de acțiune, în cinematografe din 20 ianuarie

Split

Trei fete sunt răpite de un bărbat care suferă de multiple personalități. Răpitorul, Kevin, are 23 de personalități distincte cunoscute, iar a 24-a e pe cale să iasă la iveală. Vizionează acest thriller în cinematografe, începând cu 27 ianuarie.

A Dog’s Purpose / Câinele, adevăratul meu prieten

Care este scopul unui câine? Descoperă-l în timp ce urmărești cum evoluează viața unui câine și de ce este acest animal numit cel mai bun prieten al omului. Povestea impresionantă își are premiera în cinematografe în 27 ianuarie.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *