Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Incompatibilități între zodii

Compatibilitatea între semnele zodiacale este importantă, în special în relațiile amoroase. Dar ce se întâmplă atunci când te încăpățânezi să te împotrivești acestor semne? Ai parte de o relație menită eșecului, în special dacă te afli într-un cuplu format din aceste combinații:

Pești – Săgetător

Un săgetător va fi atras inițial de natura visătoare a unui nativ din zodia pești, însă, cu timpul, acesta se plictisește și faptul că ambii au o natură atât de asemănătoare, nu va fi suficient pentru săgetător. O astfel de relație va fi foarte greu de întreținut pe termen lung.

Vărsător – Rac

La o primă vedere, dorința vărsătorului de a-i ajuta pe cei mai slabi decât el și vulnerabilitățile racului pot părea o potrivire perfectă. Totuși, racul își dorește implicare totală în relație, iar vărsătorul nu acceptă nicio condiție pe care nu o pune singur.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Leu – Capricorn

Aceste două zodii au personalități care se bat cap în cap. Nevoia leului de a fi în centrul atenției și de a fi nevoie de el este diametral opusă de independența capricornului și de orgoliul acestuia. Capricornul are o personalitate adaptabilă și este dispus să muncească pentru a face ca relația să funcționeze, însă leul nu face decât să se fixeze în aceleași idei.

Balanță – Scorpion

O relație de lungă durată între balanță și scorpion este foarte greu de întreținut. În timp ce scorpionul poate fi secretos și iute la mânie, natura echilibrată a balanței poate fi percepută de partener ca lipsa dorinței de a lupta pentru relație.

Rac – Gemeni

Inițial, pot ieși scântei din relația voastră, însă în timp nevoia de socializare a nativului din zodia gemeni poate fi interpretată de nativul din zodia rac drept lipsă de interes pentru relație și respingere. Cele două zodii nu au aceleași priorități în viață – racul vrea siguranță și timp petrecut în familie, în timp ce nativul gemeni vrea să socializeze și să se distreze cât mai mult.

Taur – Berbec

Două personalități dominante nu vor putea face niciodată compromisurile necesare pentru a putea fi într-o relație împreună. Ardoarea cu care berbecul își exprimă pasiunea poate fi combătută de încăpățânarea taurului care, atunci când se enervează, poate aduce în discuție teme uitate.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *