logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Compatibilitatea între zodii în cuplu

Te-ai întrebat vreodată care sunt zodiile cu care ai cea mai mare afinitate când vine vorba de relații romantice? Desigur, poți face oricare două persoane să se înțeleagă atunci când există voință și compromis, însă unor zodii le este mai ușor să se înțeleagă armonios decât altora.

Berbec

Dacă ești născut(ă) în zodia berbecului, trebuie să știi că cea mai mare afinitate o vei avea cu parteneri născuți în zodia gemeni, leu, săgetător sau vărsător. Zodiile de aer alimentează focul tău de berbec și cele de foc, te complementează perfect. În schimb ai o compatibilitate foarte scăzută cu cei din zodia rac și capricorn, cu care va trebui să lucrezi mult pentru a avea o relație funcțională, datorită trăsăturilor complet diferite pe care le aveți.

Taur

Cel mai simplu îți va fi să întreții o relație cu un partener din zodia rac, fecioară, capricorn sau pești, cu care gândești la fel și vrei aceleași lucruri din viață. Acestea sunt zodii de apă și de pământ (ca și zodia ta) motiv pentru care înțelegeți bine unul ce vrea unul de la celălalt. Pe de altă parte, îți va fi greu să te implici romantic cu un vărsător (pentru că taurii sunt posesivi, în timp ce vărsătorii au nevoie de spațiu și libertate) sau un leu (care are nevoie constant să fie aclamat și lăudat atât în relație, cât și în afară).

Gemeni

Cele mai bune relații ale tale vor fi cu un partener din zodia berbec, leu, balanță sau vărsător. Zodiile de aer și focul berbecului sunt la fel de pasionate ca și tine, așa că vă veți înțelege de minune. În schimb, când vine vorba de fecioară sau pești, îți va fi ceva mai greu să comunici. În relația dintre un gemeni și fecioară sau pești vor exista mereu lipsa de comunicare și diferențe majore când vine vorba de preferințe în activități sociale.

Rac

Pentru că racul face un pas înainte și unul înapoi, zodiile care te înțeleg cel mai bine sunt peștii (zodia e simbolul indeciziei – doi pești care înoată în sens opus), fecioara, scorpionul sau taurul. Asta pentru că atât tu, cât și peștii, fecioara sau taurul caută stabilitate emoțională. Pe de altă parte, cel mai greu îți va fi cu balanța sau berbecul, care te vor face să îți crești nivelul de insecurități.

Leu

Leul se potrivește cel mai bine cu un partener din zodia berbec, gemeni, balanță sau săgetător. Un parteneri din aceste zodii îți va alimenta ego-ul și te va surprinde plăcut, iar tu te vei simți împlinit(ă). Pe de altă parte, relațiile cu un scorpion sau taur tind să eșueze pentru că deși chimia sexuală e fantastică între voi, vor exista prea multe conflicte.

Fecioară

Relațiile amoroase reușite vor fi cu siguranță cu un partener născut în zodia taur, rac, scorpion sau capricorn. Asta pentru că aveți aceleași idealuri și așteptări de la celălalt, prin urmare înțelegeți exact care e pasul ce trebuie făcut pentru ca relația să funcționeze. Însă, dacă încerci să faci să meargă o relație cu un partener din zodia gemeni sau săgetător, vei avea de muncit. Ambele zodii cer multă răbdare din partea fecioarei.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Pentru tine, relațiile perfecte se pot întâmpla atunci când partenerul e din zodia gemeni, leu, săgetător sau vărsător. Zodiile astea și balanța se potrivesc pentru că aveţi aceleași standarde sociale și interese asemănătoare sau complementare. Dacă intri într-o relație cu un rac sau capricorn, în schimb, ai grijă – va fi o relație plină de prea multe sentimentalisme și plictiseală.

Scorpion

Afinitățile ridicate în relații sunt pentru tine cu parteneri din zodia rac, fecioară, capricorn și pești pentru că relația voastră beneficiază de pasiune din partea ambelor părți implicate. Pe de altă parte, pasiunea ta s-ar putea să fie prea puternică pentru un vărsător, iar un leu va vrea să te domine, lucru pe care tu nu îl prea accepți.

Săgetător

Zodiile cu care poți avea cea mai bună relație sunt berbecul, leul, balanța sau vărsătorul. Între voi intervin sentimente puternice și dorința de a schimba lumea în bine (incluzându-vă unul pe celălalt). În schimb, o relație cu cineva din zodia fecioară sau pești este destinată eșecului și suferinței.

Capricorn

Cele mai armonioase relații pentru un capricorn sunt cu un partener din zodia taur, fecioară, scorpion sau pești. Relația voastră se va bucura de încredere, intimitate, comunicare și eforturi din ambele părți. Însă, dacă te simți atras(ă) de un partener din zodia berbec sau balanță, continuă cu prudență. Spiritul liber al unui berbec sau provocatorul capricorn te pot face să renunți foarte repede.

Vărsător

Te potrivești foarte bine cu un partener din zodia berbec, gemeni, balanță sau săgetător. O relație cu una dintre aceste zodii va fi pentru tine una explozivă și plină de dinamism. Pe de altă parte, ferește-te de taur și scorpion. Atât vărsătorul cât și taurul sunt firi încăpăţânate, ceea ce trimite relația voastră direct spre eșec, iar o relație cu un scorpion te va exaspera, pentru că scorpionul îți va îngrădi libertatea și va fi posesiv.

Pești

Când vine vorba de relații perfecte, știi că ai șanse mari atunci când ai un partener din zodia taur, capricorn, rac sau scorpion. Vei avea parte de emoții puternice, socializare, și o pasiune intensă în dormitor. Însă, dacă îți iese în cale o relație cu un partener în zodia gemeni sau săgetător, e mai bine să rămâi neatașat(ă) sentimental. Pești este o zodie căreia îi place stabilitatea, calitate pe care nici un săgetător sau gemeni nu ți-o poate oferi.

Citește și Ce fel de prieten ești în funcție de zodie

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *