Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Horoscop de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților e aproape, iar toți îndrăgostiții, indiferent de zodie vor dori să sărbătorească această zi așa cum se cuvine. Totuși, această zi aduce cu ea influențe diferite pentru fiecare zodie în parte. Continuă să citești articolul pentru a descoperi ce ți-au pregătit astrele de Valentine’s Day, în funcție de zodia în care ești născut.

Berbec

Ziua Îndrăgostiților vine cu o predispoziție spre lucruri noi pentru berbeci. Aceștia simt nevoia să expună lucruri pe care le țineau, până acum, în secret. Totuși, aceste lucruri se referă doar la noțiuni, idei sau proiecte. În cazul în care faci parte dintre berbecii care sunt deja îndrăgostiți, bucură-te de relația pe care o ai. Însă, dacă ceea ce cauți este să te îndrăgostești de Valentine’s Day, va trebui să insiști asemănător unui miner în căutare de aur.

Taur

Nativii din zodia taurului ar putea fi surprinși, cu ocazia acestei zile, de o iubire pe care o caută de prea mult timp. Asta poate face referire la o persoană pe care o admiri de mult timp sau pur și simplu la dorința ta de a te afla într-o relație. Ai grijă la zodia partenerului pe care îl alegi, dacă îți dorești o relație de lungă durată. Alege pe cineva compatibil, ca să te asiguri că îți înțelege nevoile.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro

Gemeni

Anul acesta este unul în care vei face mai multe călătorii romantice alături de persoana iubită. Poate că ai plănuit tu o escapadă pentru acest weekend sau poate că partenerul tău îți va face o surpriză și te va scoate din monotonia locului în care trăiți. Orice ar fi, ține minte că aceasta nu e singura vacanță (sau minivacanță) pe care o vei lua cu jumătatea ta în 2016.

Rac

Dacă ești născut în zodia racului, anul acesta este perfect pentru ca tu să îți întemeiezi familia pe care ți-o dorești alături de persoana iubită. În cazul în care aveai dubii că e așa, te poți liniști. Te sfătuiesc să îți urmezi inima, și nu creierul, în problemele amoroase.

Leu

Iubirea ta poate fi afectată de o stare de sănătate precară în acest an. Asigură-te că te îngrijești în măsura în care poți, ca să te poți bucura de ziua dedicată dragostei, alături de persoana pe care o iubești. Altfel, s-ar putea să îți periclitezi și sănătatea și relația.

Fecioară

Unii nativi din zodia fecioarei, au început anul prost din punct de vedere romantic. Dacă te numeri printre aceștia, pregătește-te să ți se schimbe norocul, odată cu Valentine’s Day. Bucură-te de viață și încearcă să îți găsești fericirea în alte zone sau în alte persoane.

Balanță

Fiind balanță, ai tendința să fii o persoană răbdătoare, însă în această perioadă va trebui să suplimentezi rezervele de răbdare. Asta pentru că trebuie să îți dai seama ce anume cauți, mai exact, într-o relație și abia apoi să începi să cauți acea relație. Fă asta în altă ordine și lucrurile nu îți vor ieși așa cum îți dorești.

Scorpion

Această zodie e cunoscută în horoscop pentru tendința de a flirta aproape tot timpul. E cazul să o lași mai moale, însă, pentru că prea mult flirt ar putea să îți aducă o dezamăgire amoroasă și nu o relație. Așadar, ține-te bine și rezistă tentației de a flirta cu oricine.

Săgetător

Nativii din această zodie nu se concentrează atât de mult pe iubire în acest an. Aceștia își concentrează atenția în direcția carierei și a dezvoltării pe plan profesional. Totuși, e posibil să fii deja implicat într-o relație amoroasă, caz în care trebuie să îți amintești să îi acorzi timp și partenerului.

Capricorn

Dacă ești născut în zodia capricornului, te vei trezi amorezat peste noapte, fără să îți dai seama din ce direcție a venit sentimentul. Sentimentele te pot surprinde și vei avea tendința să te încrezi orbește în acestea, însă te sfătuiesc să te folosești de prudență. Nu îți pune toată încrederea în cineva, atunci când vă aflați la început de drum.

Vărsător

Urmează o perioadă tumultuoasă în ceea ce privește dragostea pentru nativii din zodia vărsătorului. La un moment dat, vei da de o situație cu care nu ești obișnuit și va trebui să te decizi între două prezențe romantice distincte. Alege cu grijă!

Pești

În perioada imediat următoare, majoritatea peștilor nu se vor putea concentra asupra dragostei, datorită faptului că alte aspecte din viața acestora le necesită atenția. Însă, te poți număra printre cei care găsesc dragostea fără să trebuiască să o caute sau care o poartă deja în suflet. În acest caz, folosește-te de sentimentele pozitive oferite de persoana iubită, pentru a trece peste momentele problematice din viața ta.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *