logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Zodiile cu înclinație către sport

Zodiile care fac sport

Nu mulți dintre noi duc o viață activă, în care sportul să aibă un rol important. Asta în ciuda faptului că știm cu toții modul în care sedentarismul duce rapid la diverse probleme de sănătate. În societatea modernă predomină joburile de birou, motiv pentru care exercițiile fizice regulate sunt foarte recomandate pentru a combate afecțiunile provocate de șezutul constant pe scaun.

Iată mai jos care sunt zodiile care au o afinitate crescută față de sport și care duc de obicei o viață activă.

1. Fecioară

Fecioara cunoaște foarte bine modul în care exercițiile fizice ajută organismul și are de obicei ore prestabilite în care face sport. Mulți nativi din zodia Fecioară sunt dependenți de activitățile sportive deoarece ei găsesc în sport o ocazie de a se detensiona și de a înlătura stresul acumulat la servici.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

2. Berbec

Fiind o fire foarte energică și activă, Berbecul nu se dă niciodată în lături de la exercițiile fizice, indiferent de natura lor. Competitivitatea îl caracterizează pe Berbec, motiv pentru care pune multă pasiune în competițiile sportive. Nu prea tolerează sporturile de echipă deoarece se supără repede pe coechipierii care nu se ridică la nivelul așteptărilor sale.

3. Balanță

Balanța adoră sportul, dar se plictisește repede dacă nu are pe cineva în preajmă. Din acest motiv nu obișnuiește să aleagă joggingul sau sporturile solo, ci este înclinată către sporturile de echipă. Oricum ar fi, programul de sport al nativilor din Balanță este întotdeauna bine pus la punct.

4. Capricorn

La fel care Fecioara, Capricornul este o zodie foarte harnică. Muncește mult și nu își permite foarte multe pauze. Dar atunci când le are, Capricornul se orientează către sport tocmai din motivul de a mai scutura stresul care-l macină la locul de muncă. Aleargă, joacă handbal, face fitness, merge la fotbal sau la sală și face orice ca să compenseze pentru statul la birou.

5. Taur

Taurii sunt foarte disciplinați. Au tăria de a-și stabili un program de sport și de a se ține de el, indiferent de eforturile pe care trebuie să le facă în acest sens. Este muncitor, harnic și reușește întotdeauna să-și atingă obiectivele,  indiferent de natura lor.

Vezi și care este topul zodiile îndrăgostite de bani.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *