Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

15 influenceri de pe Youtube alături de care să te antrenezi acasă

În ultimii ani, fitness-ul și antrenamentele la domiciliu au devenit tot mai populare, iar Youtube a devenit o sursă de inspirație pentru mulți oameni care doresc să-și mențină forma fizică în confortul propriei case. Datorită influencerilor din domeniul fitnessului, acum avem acces la o gamă variată de antrenamente, de la yoga și pilates, până la antrenamente intense de forță și cardio. În acest articol, vom explora 15 influenceri de top de pe Youtube care te pot ajuta să faci sport de acasă într-un mod distractiv și eficient.

1. Blogilates

Cu peste 8 milioane de abonați, Cassey Ho este o antrenoare populară pe Youtube, cunoscută pentru antrenamentele ei de pilates. Pe canalul său, vei găsi diverse rutine pentru întregul corp, concentrate pe tonifierea și definirea mușchilor. Mai mult, ea prezintă în vlogurile ei și rețete sau preparate sănătoase și potrivite pentru un lifestyle motivant.

2. Fitness Blender

Daniel și Kelli oferă antrenamente variate și intense pentru toate nivelurile de fitness. Canalul lor oferă o gamă largă de antrenamente, de la HIIT (antrenament intermitent de mare intensitate) la antrenamente de forță și cardio. Antrenamentele prezentate de ei sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților, iar pe canalul lor vei putea găsi și videoclipuri destinate manifestării, sau axate pe yoga și pilates. Canalul lor are peste 6 milioane de abonați.

3. Pamela Reif

Această tânără influenceră din Germania are peste 9 milioane de abonați și oferă antrenamente scurte și intense pentru întregul corp. Pamela Reif are un stil energic și inspirațional, motivându-te să te antrenezi chiar și atunci când timpul este limitat.

4. The Fitness Marshall

Caleb Marshall combină dansul și fitness-ul într-o experiență distractivă și plină de energie. Pe canalul său, vei găsi coregrafii ușor de urmat, inspirate din muzica pop și hip-hop.

5. Chloe Ting

Canalul ei de Youtube a început să ia amploare în timpul pandemiei, când publica antrenamente ușoare și scurte. A ajuns populară prin review-urile oamenilor, care făceau online videoclipuri de tipul before and after, prin care arătau rezultatele antrenamentelor lui Chloe. Videoclipurile ei sunt cunoscute pentru provocările de 30 de zile, care au devenit virale pe platforma YouTube. Canalul ei oferă antrenamente concentrate pe arderea grăsimilor, tonifierea mușchilor și îmbunătățirea rezistenței fizice.

6. Tone It Up

Karena și Katrina sunt două antrenoare din California care oferă antrenamente de forță, cardio și yoga. Pe lângă antrenamente, canalul lor oferă și sfaturi nutriționale și planuri de alimentație sănătoasă.

7. Yoga with Adriene

Adriene Mishler este o instructoare de yoga extrem de iubită, cu peste 12 milioane de abonați. Pe canalul ei, vei găsi antrenamente de yoga pentru toate nivelurile și cu tematici diverse, de la reducerea stresului la creșterea flexibilității.

8. MadFit

Maddie Lymburner creează antrenamente inspirate din muzică și coregrafii, cu accent pe cardio și tonifiere. Canalul ei oferă și antrenamente fără echipament sau cu echipament minim, pentru a se potrivi oricărui mediu de antrenament.

9. Yoga by Candace

Candace Cabrera Tavino este o instructoare de yoga care oferă antrenamente variate și accesibile pentru toate nivelurile. Pe canalul ei, vei găsi atât antrenamente scurte și concentrate, cât și sesiuni mai lungi, pentru a-ți dezvolta flexibilitatea și puterea.

10. HASfit

Claudia și Kozak sunt antrenori certificați care oferă antrenamente de forță și cardio pentru toate nivelurile de fitness. Pe canalul lor, vei găsi o varietate de antrenamente structurate și bine explicate, adaptate nevoilor diferitelor grupuri de vârstă și capacități fizice.

11. Sarah’s day

Sarah Stevenson este o influenceră din Australia care oferă antrenamente și sfaturi legate de fitness și sănătate. Pe canalul ei, vei găsi antrenamente variate, de la yoga și pilates la antrenamente de forță și HIIT.

12. The body coach TV

Joe Wicks, cunoscut și sub numele de The Body Coach, oferă antrenamente intense și pline de energie. Pe canalul său, vei găsi antrenamente de tip HIIT și rutine pentru întregul corp, adaptate pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele fitness.

13. POPSUGAR Fitness

Canalul POPSUGAR Fitness oferă o varietate de antrenamente și sesiuni de fitness, cu instructori diferiți și stiluri diverse. Vei găsi de la antrenamente pentru arderea caloriilor, până la yoga și pilates.

14. Henrietta Fitness

Henrietta este un antrenor de fitness român, care online, prezintă rutine și serii de exerciții ușor de urmat, în funcție de dorințele fiecăruia. Activitatea sa se axează pe TikTok, acolo interacționând cel mai mult cu publicul său și fiind locul unde prezintă cele mai multe antrenamente.

15. Rebecca-Louise

Rebecca-Louise oferă antrenamente pentru întregul corp, care se concentrează pe forță și rezistență. Ea oferă, de asemenea, sfaturi de nutriție și rețete sănătoase.

YouTube-ul oferă o gamă largă de influenceri în domeniul fitness-ului care pot fi o sursă excelentă de inspirație și motivație pentru antrenamentele de acasă. Indiferent dacă preferi yoga, dansul, antrenamentele intense sau sesiunile mai relaxante, există un influencer pentru fiecare preferință. Explorează canalele menționate mai sus și descoperă modalități distractive de a-ți menține forma fizică în confortul propriei case.

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *