Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Îngrijirea părului
Îngrijirea părului

3 sfaturi utile pentru prevenția degradării părului

Părul degradat a devenit o problemă destul de comună în rândul femeilor și cu siguranță toată lumea își dorește sfaturi pentru prevenirea deteriorării sau chiar reparării în totalitate a acestuia. Majoritatea surselor de uzare a firelor de păr sunt din cauza produselor chimice folosite pentru obținerea unei nuanțe perfecte sau chiar folosirea în mod excesiv a surselor de căldură pentru obținerea unui păr întins și pentru formarea unor bucle perfect definite.

1. Tunderea părului

Este recomandat de către cei mai mulți specialiști că tunderea părului în mod regulat are doar efecte pozitive asupra firelor degenerate. Chiar dacă pentru multe femei este greu să renunțe la părul lor lung, este benefic pentru păr să fie tuns o dată la un interval regulat de timp. Prin tuns este cel mai sănătos mod de a scăpa de vârfurile despicate și care arată foarte neîngrijit. Astfel, în ciuda aparențelor, părul va crește constant, neavând ocazia să se rupă ușor sau chiar să stagneze.

2. Folosirea unor produse de calitate

Mai mult, este importantă folosirea unor produse de foarte bună calitate, cu ingrediente potivite fiecărui tip de păr. Înainte de a investi în produse foarte scumpe, este neceară documentarea în a avea un păr potrivit pentru anumite produse. Este foarte important și pentru ce fel de scalp sunt unele produse, dar și dacă părul este creț, ondulat, drept sau vopsit. Cele mai hrănitoare produse pentru prevenirea unui păr uscat sunt cele hidratante. Produsele hidratante dau impresia de un păr sănătos și strălucitor. Este necesar să fie și produse cu ingrediente de cea mai bună calitate și care nu au substanțe chimice, care pot duce la degenerarea părului. Este fundamentală documentarea cu foarte mare atenție aspura unor produse, iar cititirea despre anumite ingrediente care se află într-un produs este benefică pentru protejarea părului.

3. Renunțarea folosirii surselor de căldură

Renunțarea la sursele de căldură este unul dintre cele mai benefice aspecte pentru un păr sănătos. Chiar dacă fiecare femeie își dorește un păr perfect pentru unele evenimente, este important de știut faptul că folosirea ondulatorului sau a plăcii de păr zilnic are doar efecte negative asupra firului de păr. Există foarte multe variante de a avea un păr aranjat frumos, chiar de acasă, prin folosirea unor surse care nu necesită încălzire. Spre exemplu, folosirea bigudiurilor oferă părului o formă foarte naturală, care arată bine în toate momentele zilei. Chiar dacă această metodă este una destul de învechită, oferă părului o aranjare ca la salon. O metodă destul de la modă în momentul de față, pentru formarea unor bucle perfect definite, este ondulatorul fără căldură. Este un produs foarte des întâlnit acum pe social media și oferă protecție firului de păr datorită faptului că folosirea lui nu necesită încălzire. Un exemplu de acest gen de produs, întâlnit acum în mediul online, foarte des, este ondulatorul fără căldură Feverless, care este din mătase naturală, lucru foarte benefic firului de păr, pentru evitarea rupturii acestuia. Dacă folosirea surselor de căldură este necesară, atunci cel mai important este să se folosească în mod regulat și împreună cu produse de calitate care previn arderea părului.

Părul este un element foarte important în aspectul fizic, așadar, pentru un păr sănătos și strălucitor, încercați sfaturile noastre pentru îmbunătățirea aspectului vostru!

Puteți citi și despre beneficiile serului pentru păr, pentru îmbunătățirea podoabei capilare!

Cover - sursa: Freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *