logo
Search
Generic filters
Exact matches only

BOOKSTER – o bibliotecă în fiecare companie

Bookster este prima bibliotecă publică din lume ce închiriază cărți angajaților. Totul a pornit de la dorința de a încuraja oamenii să citească. Biblioteca își propune să îi inspire pe aceștia să își descopere visele și să le atingă, totul prin lectură de calitate.

Până acum, Bookster colaborează cu peste 750 de companii și însumează peste 66.000 de cititori activi. Biblioteca are mai mult 88.000 cărți, dar și materiale online cum ar fi videoclipuri și articole. Bookster este un serviciu accesibil și ușor de utilizat atât de angajați, cât și de angajatori, printr-un website prietenos și prin livrarea cărților la birou în fiecare săptămână.

Dacă la nivel național românii citesc în jur de 2 cărți pe an, un abonat Bookster a ajuns să citească în medie 13 cărți și articole pe an, ceea ce însemnă mai mult de o lectură pe lună. Acest fapt nu poate să fi decât unul îmbucurător, atât pentru fiecare persoană în parte, cât și pentru angajator.

Beneficiile angajaților

Privit prin ochii angajaților, accesul la această bibliotecă este un serviciu gratuit sub forma unui beneficiu oferit de companie. Bookster este o platformă online ușor de folosit, unde angajații găsesc cărți și articole de top, care se actualizează constant cu apariții noi.

Ei pot alege dintr-o gamă variată de titluri, atât de beletristică, cât și cărți de business, dezvoltare personală și profesională, cărți pentru copii sau pentru cultivarea unor hobby-uri. De asemenea, abonații primesc recomandări personalizate de lectură, în funcție de preferințele lor de lectură.

Beneficiile angajatorilor

Pentru angajatori, Bookster susține dezvoltarea angajaților lor prin cărți și colecții specifice de lectură care contribuie la dezvoltarea unor abilități profesionale. De asemenea, Bookster generează și statistici despre cititori în contul companiei de pe site.

Companiile devin tot mai interesate să le ofere angajaților un acces mai facil la formare. O organizație orientată spre dezvoltarea angajaților va avea nevoie de resurse de învățare, iar Bookster oferă acces la resurse de actualitate, cărți și articole din domenii diverse. Fie că este vorba de un progres profesional sau unul personal, angajații sunt fericiți și asta o să se reflecte la nivelul business-ului.

Tot ce trebuie să facă un angajator este să amenajeze un colț Bookster în sediul companiei și să promoveze în rândul angajaților campaniile de încurajare a lecturii construite de Bookster.

Companiile partenere Bookster pot împrumuta cărți printr-un abonament lunar cu prețuri începând de la 3 euro pe lună. Prețul variază în funcție de mărimea companiei și de numărul de utilizatori, iar abonamentul anual se plătește doar pentru acei angajați care folosesc serviciul Bookster.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.