Search
Generic filters
Exact matches only

Angajați Fericiți

BD_angajati-fericiti_imagine-articol

Suntem oameni, suntem diferiți și acest lucru este normal. Fiecare avem un alt scop în viață, însă toți trebuie să muncim pentru a obține ceea ce ne dorim. Depinde de fiecare cum decide să acționeze pentru atingerea obiectivelor, suntem responsabili de modul în care ne croim un drum în viață.

Cum te vezi peste 5, 10, 20 de ani?

Unii ar spune mai bătrâni, bogați, căsătoriți, cu copii, cu nepoți, realizați, împliniți, fericiți.

Care sunt obiectivele tale? Unde îți dorești să ajungi?

„În fiecare dimineață mă uit în Forbes la lista cu cei mai bogați oameni ai Americii. Dacă nu sunt acolo, plec la muncă.” Robert Orben

E bine și important să-ți setezi un obiectiv în viață. Fie că vorbim despre cele personale sau profesionale, întotdeauna să avem la bază o „strategie” pe baza căreia să ne ghidăm și să ajungem exact acolo unde ne-am propus. Prima dată stabilește unde vrei să ajungi și apoi pornește călătoria spre ținta setată.

Pe tine ce te motivează să mergi la job?

Te provocăm să intri în comunitatea angajaților fericiți! Spune-ne care este motivul pentru care te trezești dimineața și mergi la muncă.

Lasă mesajul tău în secțiunea dedicată comentariilor sau postează o imagine cu tine de la job în care să se vadă cât de împlinit ești cu activitatea ta zilnică, folosind #AngajatiFericiti. Dă-ne tag pe Facebook și vezi cele mai interesante răspunsuri care vor fi distribuite pe pagina noastră.

Indiferent de varianta aleasă, răspunsurile voastre vor apărea la noi pe blog, într-un articol special despre #AngajațiFericiți.

Încurajează-ți prietenii și colegii să răspundă la aceste întrebări. Dă ștafeta mai departe și hai să vedem împreună care sunt motivele de bucurie ale angajaților la locul de muncă!

#AngajațiFericiți este o campanie realizată de Bună Dimineața, în parteneriat cu ZoomHR.

Scopul acesteia este de a încuraja cititorii să scrie despre lucrurile care le aduc împlinirea la locul de muncă. În întâmpinarea lor venim cu articole de specialitate care abordează subiectul în cauză.

Dacă vrei să fii partener al acestei campanii sau ești un angajat fericit care dorește să împărtășească mai multe informații cu noi, nu ezita să ne contactezi.

Ne dorim ca toți să fim #AngajațiFericiți.

Dat tu? Pe tine ce te face fericit la locul de muncă? Lasă-ne răspunsul tău în secțiunea comentarii 🙂

BD_angajati-fericiti_fb-post_concurs

Avem și un concurs pentru tine 😀 Câștigă două abonamente la dansuri, pentru tine și cineva drag. 💃🕺 Împreună cu Latin Beat Dance Company oferim două abonamente la cursurile intensive pentru începători salsa și bachata sau kizomba în Cluj-Napoca. Acestea au loc în luna iulie, timp de 4 săptămâni și ai posibilitatea de a alege la care vrei să participi.

Lasă-ne un comentariu cu ce te face fericit la locul de muncă și intri automat în concurs. Acesta se desfășoară până în data de 25 iunie.

Ce te face fericit la locul de muncă? 🙂 

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

16 Responses

  1. Sunt mega incantata cand ceea ce fac este cu folos si se vede! Larisa Muresan vii cu mine la dansuri?:>

  2. Imi place cand ceea ce fac ii face pe altii sa zambeasca. Un angajat fericit, mai mult spor la lucru.

  3. Pe mine ma face fericita la munca colectivul în care lucrez, ma simt bine cu ei și împreună facem cea mai buna treaba

  4. Îmi place faptul ca sunt in preajma oamenilor, cant suntem împreuna suntem o echipa foarte buna !

  5. Devin un om mai bun profesional, generez zambete cu ceea ce fac, contribui la dezvoltarea societatii si interactionez cu oameni faini.

  6. Sunt mai multe lucruri care mă fac fericită la locul de muncă: diversitatea, colegii și mediul de lucru sunt doar câteva, însă, lucrul care mă face cea mai fercită este adorabilul nostru motănel, Harry. El ne așteaptă de fiecare dată cu o porție de energie și niște ochișori milogi care-ți indică clar că trebuie să-ți împarți mâncarea cu el. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *