logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce trebuie să știi despre suplimentele de slăbit

Multe persoane, în special femei, se simt obligate de societate să recurgă la metode mai puțin ortodoxe pentru a pierde în greutate și a se „conforma” la standardele actuale de frumusețe. Dintre acești oameni, mulți optează să meargă pe varianta pastilelor de slăbit, fără să se informeze, de fapt, despre ce anume fac acestea sau cum ar trebui luate pentru a fi eficiente. În cazul în care și tu ești tentată să apelezi la astfel de suplimente alimentare, este bine să cunoști câteva lucruri despre acestea.

Ce conțin pastilele de slăbit?

De obicei, pastilele de slăbit sunt produse bazate pe extracte din plante, extracte care acționează într-un fel sau altul în organismul uman, având ca rezultat scăderea în greutate. Unele dintre acestea acționează la nivelul creierului, crescând nivelul hormonilor precum serotonina sau noradrenalina, care ajută la menținerea unei senzații de sațietate, în timp ce altele promovează arderea grăsimilor sau evită acumularea și absorbția acestora.

Dacă e natural, e sigur

Din păcate, nu orice produs natural e și sănătos sau sigur de luat. De fapt, unele produse naturale pot provoca efecte secundare destul de agresive în unele cazuri. Atunci când iei suplimente alimentare, indiferent dacă le iei pentru slăbit sau orice altceva, oprește administrarea în cazul în care observi că ceva nu este în regulă.

Efecte secundare periculoase

Faptul că aceste produse nu sunt testate, prin procese îndelungate, de către companiile producătoare, implică posibilitatea unor efecte secundare extrem de periculoase. De aceea, este important, înainte să începi o cură cu suplimente de slăbit, să te informezi despre pastilele pe care vrei să le ei și este recomandat să întrebi un doctor sau un nutriționist înainte de toate. Pentru pastilele de slăbit care pot fi cumpărate din România, poți găsi informații despre acestea pe site-ul www.pastileslabit.net.

Poți slăbi luând o pastilă?

Bineînțeles, răspunsul este nu. Pastilele de slăbit sunt doar suplimente, adjuvanți în lupta împotriva surplusului de kilograme și nu este recomandat să fie administrate de unele singure. Ele trebuie acompaniate de o dietă cât mai sănătoasă și de exerciții fizice.

În cele din urmă, medicii recomandă să te ferești de metode de slăbit miraculoase și te sfătuiesc să mergi pe principiul „dacă sună prea bine ca să fie adevărat, probabil că nu e adevărat”. Încearcă să slăbești într-un mod cât mai sănătos, ajustând dieta alimentară și rezistența la efort, dar și schimbându-ți stilul de viață de la unul sedentar la unul activ.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *