Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
oameni de calitate
oameni de calitate

Cinci trucuri pentru a atrage oameni de calitate în viața ta

În societatea actuală, a avea o prietenie, o relație amoroasă sau o căsătorie de calitate este o adevărată problemă. Cei mai mulți dintre noi ne plângem că nu avem timp să ieșim în oraș, să ne întâlnim cu prietenii sau să petrecem mai mult timp cu familia. În fond, totul se rezumă la priorități.

Îți dorești să ai mai mulți prieteni speciali/de calitate? Îți dorești un iubit/o iubită deosebită, o persoană exact așa cum ai visat toată viața? O familie și copii? Iată câteva “trucuri” care îți vor ușura această misiune și dacă le vei respecta sunt șanse mari să obții ceea ce îți dorești:

Nu există, „nu am timp”

Dacă dorești într-adevăr să îți faci prieteni de calitate și să îți găsești jumătatea mult visată trebuie să te concentrezi pe aceste obiective. Nu există scuza: “Nu am timp”. Cu toții avem timp, trebuie doar să știm cum să ne stabilim prioritățile. Trebuie să îți faci timp pentru socializare, pentru participări la evenimente, întâlniri cu prietenii, petreceri unde vei cunoaște oameni noi. Așa vei fi într-o permanent mișcare și niciodată nu se știe la ce eveniment banal poți cunoaște prietenul/iubitul/iubita ideală.

Nu forța lucrurile

Deși pare în contradicție cu paragraful de mai sus, dacă dorești să îți faci o iubită/un iubit, nu merge cu disperare la întâlniri aranjate, nu da năvală pe site-uri cu matrimoniale, rețele de socializare. Cu cât vei fi mai frenetic în căutare, cu atât șansele să întâlnești pe cineva deosebit și de calitate scad. Ieși în oraș, socializează, făți-vă noi prieteni. Aceasta este esența. Dintre toți acei oameni noi, unul poate va fi mai mult decât un prieten.

Trebuie să te iubești tu pe tine

Dacă nu reușești să faci acest lucru va fi greu să găsești pe cineva care să te iubească. Se spune că atunci când te iubești suficient, vei atrage pe cineva care să te iubească.

Fii tu însuți/însăți

Când cunoaști pe cineva, încearcă să îi arătați toate părțile tale, chiar și cele mai întunecate. În acest fel, acea persoană te va cunoaște întru totul, nu doar partea ta frumoasă.

Privește cu atenție în jurul tău

Chiar dacă nu te-ai gândit niciodată, chiar acum, în viața ta există câteva persoane speciale, dar le-ai ignorat. Trebuie să le acorzi mai multă atenție și să îți faci mai mult timp pentru ei/ele. Ar putea rezulta o prietenie serioasă sau chiar o relație.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *