Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să atingeţi fericirea absolută

cheia-spre-fericire

Trăim vremuri grele în care oamenii sunt din ce în ce mai stresaţi, mai obosiţi, mai plictisiţi, mai nervoşi, aşa că, în curând, se vor face cursuri pentru fericire, cum să obţii un lucru greu de atins într-o epocă modernizată care ne reduce la nişte roboţi. Cu cât îmbătrâneşti mai mult îţi dai seama că nimic nu contează în fond şi la urmă urmei doar să fi fericit. Atunci realizezi că tu eşti responsabil pentru fericirea ta, că nu trebuie să aştepţi că alţii să te facă fericit şi nici nu ai nevoie de cursuri pentru a deveni o persoană mai pozitivă, totul e în mâna ta. Iar pentru asta ţi-am pregătit 5 sfaturi care îţi vor fi de mare folos:

Ai grijă cum îţi alegi prietenii
E adevărat că nimeni nu e responsabil pentru fericirea ta însă deseori asta depinde de oamenii din jurul tău, de aceea e important să îţi alegi cu grijă prietenii, să te înconjuri de oameni pozitivi, fericiţi, creativi, care sunt totdeauna acolo să te ajute şi să te consoleze când ai nevoie în cele mai trăznite moduri astfel încât să uiţi de supărări şi să ieşi din starea de depresie foarte repede. Renunţă la relaţiile care nu sunt constructive, oameni care te sâcâie, au prea multe pretenţii de la ţine, te supără mereu, fac comentarii răutăcioase la adresa ta şi te bârfesc.

Decorează-ţi casa într-un mod „prietenos”
Casă este locul în care majoritatea oamenilor îşi petrec cel mai mult timpul şi e esenţial să trăiţi în confort, nu zic în lux, însă să vă simţiţi bine, să fiţi acasă trebuie să fie un motiv de fericire. Pentru asta alegeţi mobilier pe gustul vostru, realizaţi-vă propriul colţ de paradis în care să vă refugiaţi la un film sau împreună cu o carte bună, departe de restul familiei. Un loc în care să vă reculegeţi, în care să va umpleţi de energie. Dacă credeţi în energii, urmaţi pas cu pas principiile Feng Shui pentru locuinţa.

Alege cariera care te face fericit
De obicei, cele mai multe frustrări, nervi, stres se acumulează la locul de muncă şi pentru asta e bine să fiţi preventivi şi să alegeţi din timp o carieră în funcţie de hobby-urile pe care le aveţi. Mergeţi pe instinct şi plăcere şi renunţaţi să urmaţi turmă în goana după bani. Ţineţi minte că la final nu duceţi nimic cu voi, banii sunt importanţi pentru a va creea confortul de care aveţi nevoie, însă trebuie să ştiţi că „banii nu aduc fericirea”.

Partenerul de viaţă e foarte important
Persoană cea mai importantă în viaţă voastră este familia, soţul/soţia şi copii. Pune familia pe primul loc şi ai grijă de fericirea lor pentru a fi şi tu fericit. Construieşte-te fericirea pe fericirea altora, asta e secretul relaţiilor de lungă durata. Dacă faci că celuilalt să îi fie bine cu ţine, tu vei fi bine.

Gândeşte pozitiv în orice situaţie
Nu veţi atinge fericirea absolută decât dacă renunţaţi la gândurile negre, dacă conştientizaţi că nu sunteţi nemuritori şi cel mai important în viaţă e să fiţi fericiţi, să trăiţi bine, clipele magice alături de familie, împlinirile de la locul de muncă, vacanţele şi chefurile cu prietenii, astea ne rămân în final.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *