Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să foloseşti legea atracţiei în favoarea ta

legea-atractiei_59315633

Legea atracţiei este un subiect din ce în ce mai dezbătut în numeroase cărţi şi documentare. Cea mai simplă explicaţie este cea în care spunem că atragem ceea ce suntem sau ceea ce gândim. Dacă suntem persoane pozitive şi ne bucurăm de ce avem în jur, vom atrage tot mai multe lucruri de acest gen. În schimb, dacă suntem persimişti şi ne aşteptăm mereu la ce e mai rău, cel mai probabil de asta o să avem parte. Până la urmă e o chestiune de perspectivă şi de cum ne setăm mintea să perceapă evenimentele. Iată 3 paşi simpli prin care poţi determina legea atracţiei să lucreze în favoarea ta.

1. Cere

Cu toate că este pasul primordial, trebuie să te gândeşti foarte bine la ceea ce urmează să ceri şi să-ţi formulezi dorinţele şi obiectivele pe care le doreşti cu adevărat. E important să faci mici exerciţii de meditaţie de 5-10 minute pe zi, timp în care să vizualizezi dorinţele şi să te bucuri ca şi cum s-ar fi îndeplinit deja.

2. Crede

Atunci când faci exerciţiile de vizualizare, trebuie să te comporţi ca şi cum dorinţa îţi este îndeplinită. Adică să simţi bucuria şi recunoştinţa pentru darul primit. E bine să nu devii prea preocupat de timpul când ţi se va îndeplini dorinţa. Trebuie doar să ai încredere că se va întâmpla şi să încerci să te comporţi ca şi cum deja s-ar fi îndeplinit.

3. Primeşte

Atunci când lucrurile încep să meargă aşa cum vrei tu şi observi că legea atracţiei funcţionează, trebuie să sărbătoreşti acest lucru şi să te feliciţi pentru progresul făcut. Adu-ţi aminte că prin munca pe care ai depus-o zilnic şi prin eforturile mici dar constante, ai reuşit să aduci bunăstarea în viaţa ta. Legea atracţiei funcţionează indiferent dacă suntem sau nu conştienţi de ea. Doar că atunci când ne concentrăm pe lucrurile pozitive reuşim să o facem să lucreze în favoarea noastră.

Fiecare gând, cuvânt şi acţiune sunt modele prin care şi noi creăm universul din jur. Potenţialul există în fiecare dintre noi, doar că trebuie să ne dezvoltăm abilitatea de a-l accesa. Lucrând în fiecare zi la acest aspect, descoperi calea spre succes şi spre o viaţă împlinită.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *