logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să obţii ceea ce vrei de la viaţă (partea I)

succes2

Poate ai impresia că e greu, că nu eşti pregătit pentru potenţialul maxim pe care îl ai, că nu meriţi, că nu e momentul potrivit. Trebuie să laşi toate fricile la o parte şi să te bucuri cu adevărat de viaţă. Iată câteva metode prin care poţi să-ţi îndeplineşti obiectivele stabilite.

  1. Spune-le oamenilor ceea ce vrei. Şi nu numai oamenilor care pot să-ţi ofere anumite lucruri precum şeful tău sau partenerul de viaţă. Spune-le prietenilor şi familiei ceea ce vrei să obţii. E o motivare imensă să ştii că sunt oameni care au încredere în tine şi aşteaptă succesul alături de tine. E la fel de motivant şi să ştii că unii nu cred foarte mult în tine, dar ai şansa să le demonstrezi că s-au înşelat.
  2. Cere ceea ce vrei. Dacă vrei o mărire de salariu, trebuie să o ceri. Dacă vrei altceva de la relaţia ta, din nou, trebuie să discuţi cu partenerul de viaţă. S-ar putea să rămâi uimit de rezultate.
  3. Lasă în urmă oamenii care te trag înapoi. Dacă ai în jurul tău oameni care mereu pun răul în faţă, sunt pesimişti şi-ţi spun mereu că nu vei reuşi, e timpul să te distanţezi de ei. Petrece mai mult timp cu oameni care au aceleaşi interese ca şi tine şi sunt încrezători în forţele proprii.
  4. E important să ştii la ce să te aştepţi de la oameni. Toată lumea are calităţi şi defecte. Ia-ţi timp pentru a înţelege fiecare om în parte şi ceea ce poţi aştepta de la fiecare. În acest fel, vei fi scutit de numeroare dezamăgiri.
  5. Economiseşte. Planifică-ţi viitorul şi pune lunar o sumă deoparte pentru a te asigura că orice s-ar întâmpla, în momentele mai dificile te vei descurca pe propriile forţe.
  6. Din când în când, permite-ţi să fii impulsiv. Dacă te sună prietenii să ieşi la o petrecere, dar tu trebuie să munceşti până târziu, asigură-te că nu-i refuzi de fiecare dată şi că îţi permiţi mici perioade de respiro. Până la urmă viaţa nu se rezumă doar la muncă, chiar şi atunci când îţi face plăcere ceea ce faci.
  7. Ţine-te de cuvânt. Atunci când promiţi ceva celor apropiaţi, colaboratorilor, prietenilor, ţine-te de cuvânt şi vor avea mereu încredere în tine. Credibilitatea, transparenţa şi integritatea sunt lucruri pe care trebuie să le păstrezi cu orice preţ.

Citește continuarea aici.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *