logo
Search
Generic filters
Exact matches only

De ce să îți faci o asigurare de sănătate privată cu acoperire internațională

medical

Asigurarea de sănătate este extrem de importantă pentru oricine, întrucât îngrijirile medicale pot deveni extrem de costisitoare. Deși statul îți oferă un pachet de asigurare care acoperă majoritatea potențialelor probleme de sănătate ce pot apărea în viața ta, acest pachet nu este fructificat din cauza lipsurilor existente în sistemul medical de stat. Și atunci, de ce să nu optezi pentru o asigurare de sănătate privată cu acoperire internațională? În cele ce urmează, te invităm să descoperi beneficiile unei astfel de asigurări.

Ai acoperire internațională

Primul avantaj clar pe care îl ai este acoperirea pe plan internațional pe care o oferă o asigurare medicală privată. În schimb, o asigurare privată, precum cea oferită de MediHelp, acoperă toate nevoile tale medicale, neprevăzute sau pre-existente, în orice spital privat din lume. Practic, dacă ai o boală pe care vrei să o tratezi într-un spital din străinătate, cu o asigurare privată poți face acest lucru.

Poți opta să ai acoperire  și pentru familie

Nu toate asigurările private pot fi transferate și membrilor familiei, însă există opțiunea ca tu să faci asta. Astfel, dacă unul dintre membrii familiei tale se îmbolnăvește, iar polița ta îl acoperă, poți folosi asigurarea medicală privată pentru a-l trata, indiferent dacă optezi să faci asta în țară sau în afară. Astfel, poți asigura sănătatea familiei tale.

îți oferă acces și la instituții private care activează în domeniul medical, pentru ca tratamentul tău să fie cel mai bun pentru tine și astfel să te însănătoșești. În plus, îți pune la dispoziție și tratamentele aflate în spitalele din străinătate.

Ai acoperire în cazuri de urgență

Accidentele și bolile nu își anunță prezența de dinainte. Din acest motiv, atunci când se întâmplă un eveniment spontan care îți afectează sănătatea, puterea ta de acoperire a costurilor aferente poate face diferența între un tratament reușit și unul nereușit. Atunci când ai o asigurare de sănătate privată, costurile sunt, în cea mai mare măsură, acoperite de polița ta, astfel că vei putea beneficia de tratamentul de care ai nevoie pentru însănătoșire.

În cele din urmă, avantajele sunt vizibil mai bune atunci când îți asiguri sănătatea ta și a familiei tale printr-o poliță privată, care are și acoperire internațională, decât atunci când te bazezi pe acoperirea generică oferită de stat. Astfel, inclusiv atunci când vei călători, vei ști că ești acoperit, în cazul în care se întâmplă ceva inoportun.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *