Expression Studio – Fotografii de Crăciun în decoruri de poveste

Magia sărbătorilor ne învăluie și pregătirile pentru Crăciun sunt în toi, încă de dinainte ca luna decembrie să ne bată la ușă. Suntem nerăbdători când vine vorba de decorațiuni și an de an punem în practică cele mai spectaculoase și mai creative decoruri. Mirosul de portocală, al vinului fiert cu scorțișoară și prăjiturile de casă, sunt câteva din elementele ce ne duc cu gândul la Crăciun.

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt cu și despre familie, o bună parte din portretele dragi sunt făcute de Crăciun, când toți se întorc acasă. Astfel de momente sunt surprinse în decorurile magice pregătite de fetele de la Expression Studio.

Laura Marin și Sânziana Bun au fost mâna dreaptă a Moșului și au lucrat la 5 decoruri de poveste, unde ne așteaptă pentru cele mai creative fotografii: Santa’s Circus, Mrs. Claus corner, Santa’s Workshop, Candy Shop și Santa’s Ride. Am pășit și noi în atelierul lor magic și locul nu doar că este plin de creativitate, ci ne transpune în paginile cărților de Crăciun. Detaliile sunt cele care fac diferența și atenția lor asupra fiecărui obiect, ne-a făcut să adorăm micile povești din spate și să vă recomandăm și vouă să le treceți pragul.

Hai să dăm pagina și să vă arătăm concret cum arată cel mai frumos studio foto din Cluj când vine vorba de fotografii de Crăciun.

  1. Santa’s Circus

Însă-și numele ne duce cu gândul la marile circuri organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, respectiv a târgurilor care le găzduiesc. Brazii mari, ninși de nea, luminițele care strălucesc și nelipsitul căluț fac ca totul să prindă viață și pentru o clipă să ne transpună într-o altă lume. Cei mici sunt poftiți să încalece căluțul și să fie jucăuși pentru fotografii cât mai reprezentative.

Sursă foto: Expression Studio
Sursă foto: Expression Studio
  1. Claus corner

Dacă-ți dorești un decor neutru, elegant, diferit în același timp, Mrs. Claus corner e creat pentru tine. Brazii sunt moderni, plin de flori și elemente distincte, unice, dar din care nu lipsesc luminițele. Băncuța specială, concepută de la zero de către fetele de la Expression, reflectă acel loc cozy ideal atât fotografii individuale, cât și pentru un cuplu sau întreaga familie.

Sursă foto: Expression Studio
Sursă foto: Expression Studio
  1. Santa’s Workshop

Cum arată atelierul lui Moș Crăciun? Exact cum vedeți mai jos. Au făcut o mică oprire la Polul Nord și au studiat cu atenție fiecare detaliu de acolo. Ce vedeți mai jos e magie. Jucării și acadele, brazi falnici cu globuri colorate și nutcrackerii care răspândesc noroc și voie bună. Am vrut și noi să batem la ușa atelierului dar nu vrem să-l deranjăm pe Moșul, deoarece e ocupat să pregătească toate cadourile pentru copiii cuminți.

Sursă foto: Expression Studio
Sursă foto: Expression Studio
  1. Candy Shop

Cine iubește acadelele? Noi cu siguranță! Pentru că am pășit în Candy Shop și ne-am îndrăgostit pe loc de decorul pastelat. Creativitatea își spune cuvântul prin brazii roz, plini de acadele, gogoșile și brioșele care par cât se poate de adevărate. Dacă n-ai curajul să-ți faci un brad roz acasă, atunci trebuie să-ți faci fotografii în decorul de poveste.

Sursă foto: Expression Studio
Sursă foto: Expression Studio
  1. Santa’s Ride

Te-ai gândit vreodată cum arată noul mijloc de transport a lui Moș Crăciun? Ei bine, la Expression Studio găsești mașina Moșului, plină de cadouri și luminițe.

Sursă foto: Expression Studio
Sursă foto: Expression Studio

Am colindat fiecare decor în studioul fetelor, ne-am făcut poze și am rămas plăcut surprinși de modul de transpunere a Crăciunului prin ochii unui fotograf. Locul e scos din poveștile de basme și din filmele dragi de Crăciun, iar creativitatea depășește limita imaginară.

Fetele vă așteaptă la ședințe foto, cu decoruri ideale pentru cupluri, individuale, cu părinți, copii, bunici și chiar și animale. Ca să vedeți mai multe despre munca lor, vă recomandăm să le urmăriți pe Instagram pe Expression Studio.

Cover - Sursă foto: Expression Studio
Larisa Mureșan

Larisa Mureșan

„Prin informare şi cunoaştere ajungi să-ţi poţi defini timpul.” Teodor Dume