logo
Search
Generic filters
Exact matches only

6 jocuri pe telefon care dau dependenţă. Testate – Partea II

În prima parte al acestui articol am trecut în revistă primele 3 jocuri de care am fost sau sunt dependentă: Candy Crush, Fruit Ninja şi Subway Surfers. Astăzi vă prezint încă 3 jocuri pe telefon care dau dependenţă. Sunt genul de jocuri care te ajută să te relaxezi, iar de la un anumit punct te stresează: ba că nu treci nivelul, ba că deja e prea greu, ba că pierzi prea multă vreme.

  1. Angry Birds – peste 2 miliarde de descărcări

angry birds gif

foto

Nu-i aşa că aceste păsărele sunt atătea de adorabile şi puternice încât pot zdrobi un porc? Pentru că acest joc pe asta se bazează: diferite tipuri de păsări care se catapultează ca să omoare nişte capete de porci verzi. De ce este adictiv? Pentru că e o reală plăcere să vezi cum se evaporă porcii şi sunetele pe care le scot păsările.

  1. Flappy Bird – peste 50 milioane de descărcări

flappy bird gif

foto

Din păcate acest joc nu mai este disponibil în magazinele App Store şi Google Play. A crescut şi decăzut în doar câteva săptămâni, lăsând jucătorilor un gust amar. A fost un joc cu o grafică simplă, cu o pasăre care ţopăia şi trebuia să ai grijă să nu atingi ţevile verzi. A dat dependenţă doar din simplul fapt că trebuia să te chinui să treci de 15 ţevi. Şi mă uitam cu amărăciune că alţii au reuşit să facă sute de puncte 🙂

  1. Despicable Me: Minion Rush – aproximativ 500 milioane de descărcări

despicable me minion rush

foto

Acest joc a avut şi are un succes răsunător datorită animaţiei celebre şi datorită minionilor care sunt la fel de simpatici ca şi în film. Tot ce trebuie să faci este să fugi cu minionu, să colectezi banane şi să te fereşti de minionii violeţi. Are numeroase scene, poţi să dai upgrade la minion şi te poţi bucura de chicotelile draguţe ale lor. Este adictiv pentru că e un joc cu minioni şi pentru că sunt atâta de drăguţi încât nu poţi lăsa telefonul din mână.

foto

Vezi şi Partea I a celor 6 jocuri pe telefon care dau dependenţă. Testate

Care joc l-ai testat din aceste 6? De care ai fost dependent?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *