Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ținuta femeilor pentru plajă

Fiecare dintre noi ne gândim deja la concediul sau vacanța de vară, unii am planificat deja unde vom merge și așteptăm doar să vină data plecării. Mulți își petrec concediul în locuri însorite, cu apă și nisip.

Pentru femei, alegerea hainelor și accesoriilor potrivite dă mereu bătăi de cap. În mod cert, o femeie se va gândi îndelung ce haine va purta pe drum până la locul destinației de vacanță, cu ce se va îmbrăca la restaurant, la plimbare, la plajă. Referitor la acest din urmă aspect, pentru a nu cădea în ridicol este bine să se țină cont de câteva reguli.

Rochii vaporoase și transparente

rochie-lunga-plaja_33272305

Sursă foto: © Odua

Dacă în mod normal lenjeria lăsată la vedere nu este tocmai un gest elegant, la plajă acest lucru este permis. O rochie lungă sau scurtă, vaporoasă, transparentă, prin care se observă costumul de baie este potrivită pentru a merge la plajă. De asemenea, un caftan alb, albastru, turcoaz sau verde este oricând o apariție de efect la plajă sau piscină.

În nici un caz nu purtați rochii mulate sau elegante. Acestea rămân „rezervate” pentru ieșirea de seară.

Pantaloni lungi și vaporoși

pantaloni-pentru-plaja_66862653

Sursă foto: © Softlightaa

Dacă nu vă plac rochiile, puteți opta pentru pantaloni lungi sau scurți, lejeri, în culori deschise, asortați cu o cămașă, largă, purtată intenționat neglijent.

Sandale

femeie-cu-sandale-pe-plaja_56432269

Sursă foto: © Glebska

Acordați atenție și încălțămintei. Chiar dacă sunteți adepta tocurilor și nu vă simțiți bine în pantofi sau sandale cu talpă joasă, de data aceasta nu aveți de ales. Niciodată nu trebuie să mergeți la plajă cu sandale cu toc sau platforme. Nu este locul potrivit pentru acest tip de încălțăminte.

Șlapi

femeie-cu-slapi-la-mare_3284143

Sursă foto: © Darren Baker

Pe lângă sandalele cu talpă joasă, cu bretele, șlapii sunt un alt tip de încălțăminte potriviă pentru a le purta atunci când vreți să vă plimbați pe malul mării.

Pălărie de soare

femeie-cu-palarie-de-soare_21718933

Sursă foto: © Andres Rodriguez

Ținuta lejeră implică și lipsa accesoriilor. Dacă purtați brățări sau medalioane riscați să vă bronzați cu urme. Cerceii sunt de preferat cei mici, comozi. Puteți asorta cercei, coliere și brățări la ținuta de plajă pe care să le purtați până ajungeți la piscină sau plajă. În schimb, puteți purta ochelari de soare și o pălărie care să vă protejeze capul de razele soarelui.

De asemenea, nici machiajul nu este tocmai recomandat în această situație. Folosiți mai degrabă creme cu factor de protecție solară și eventual un rimel rezistent la apă.

Geantă de plajă

geanta-de-plaja_17556481

Sursă foto: © Sofiaworld

Geanta de plaja, din pânză, poliuretan sau paie, în culori vesele și pălăria din paie sunt însă un must-have. Se pot asorta cu ușurință atât la pantaloni scurți, cât și la rochie. Dacă nu vă plac pălăriile sau nu vă stă bine cu acest accesoriu, puteți alege o eșarfă pe care să o purtați pe cap în diferite feluri. Vă va da un aer sofisticat și vă va proteja de soare.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *