Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
fericire
fericire

Top 10 lucruri care ne fac fericiți instant

Bineînțeles că fericirea este privită diferit de fiecare persoană, însă sunt anumite lucruri care ne fac pe toți să zâmbim la fel de mult. Cum primăvara ne bate la ușă (trebuie să ne bată la ușă adică!) m-am gândit să alcătuiesc un top 10 al lucrurilor care ne fac fericiți…instant! Aștept să văd care sunt lucrurile mărunte care vă fac și pe voi fericiți și să alcătuim împreună un top…100?

  1. Mănâncă, roagă-te, iubește! Sau măcar îmbrățișează pe cineva drag. Un grup de cercetători de la Universitatea din Carolina de Nord au demonstrat că o îmbrățișare de aproximativ 20 de secunde ajută la eliberarea hormonului oxitocină (adică acel hormon care ne face să fim fericiți)
  2. Uită-te la imagini care te înveselesc instant: poze cu vedete mâncând junk-food, un cuplu de bătrânei simpatici, animăluțe amuzante, orice fel de poză care știi că te aduce cu gura până la urechi.
  3. Ascultă melodii pozitive. (Happy – Pharell este un exemplu bun)
  4. Uită-te la un episod din serialul tău preferat seara, savurând un pahar bun de vin.
  5. Oferă-ți un masaj cel puțin o dată pe lună. Nu, nu îți pune iubitul să facă asta, mergi la un salon, unde știi că rezultatul (relaxarea completă) este unul garantat.
  6. Citește o carte pe care plănuiai să o savurezi de mult. Agitația de la birou o să fie tot acolo și mâine, iar ție îți trebuie o evadare din cotidian.
  7. Amenajează-ți spațiul în care stai cel mai mult (te rog, spune-mi că nu este biroul în care lucrezi) cu buchete de flori în culori puternice. O să vezi că o să te înveselească instant!
  8. Spune ce simți! Bunul simț nu înseamnă că trebuie să accepți la nesfârșit comentariile altora sau plângerile prietenelor tale despre ce grea este viața lor. Dacă tu simți că lucrurile nu stau chiar așa, spune-le! Te vei simți imediat mai bine și poate cineva va avea de învățat din vorbele tale ( să nu fie jignitoare , bine?)
  9. Fotografiază în fiecare zi ceva ce te face fericită și postează-le!
  10. Dacă cele de sus nu te ajută, nu uita că mereu o sticlă de vin va face minuni!

Dacă ți-a plăcut acest articol, citește și Lecții de dragoste învățate din filme.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *