logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cornurile la micul dejun

Un mic dejun trebuie să fie întotdeauna unul foarte gustos și sațios, pentru a ne ține de foame până vor servi masa de prânz. În categoria unui mic dejun extrem de gustot intră și cornurile. Acestea se numără printre alimentele preferate de către majoritatea oamenilor, atunci când vine vorba să servească prima masă a zilei. Iată câteva moduri în care pot fi consumate acestea la micul dejun.

1. Corn cu cafea

Cafeaua este o băutură foarte consumată dimineața. Aceasta ne ajută să ne trezim, să avem energie și să fim pregătiți pentru activitățile ce va urma peste zi. Ei bine, este recomandat că atunci când ne savuram cafeaua să și mâncăm ceva. În acest caz nimic nu este mai potrivit decât un corn cu unt. Trebuie precizat faptul că acestea se pot încălzi înainte de a le consuma, cu siguranță vor avea un gust mult mai bun, asta în cazul în care nu le cumpărăm atunci când sunt proaspete și gata scoase din cuptor.

2. Diferite sortimente de cornuri

În prezent, putem alege într-o gramă diversificată de cornuri, atât dulci, cât și sărate, cu difeite arome și ingredinete. Astfel, dimineața la micul dejun putem consuma cornuri cu cașcaval, cornuri cu șuncă, cornuri cu mac, cornuri cu unt sau alte creme. Dacă suntem adepții dulciurilor, atunci avem de ales între un corn cu ciocolată, cu vanilie, cu miere, cu dulceață, cu nucă sau diferite creme dulci.

3. Cornurile, preferatele copiilor

Mai toată lumea știe că aceste produse se numără printre preferatele copiilor, atunci când servesc micul dejun. Acestea pot fi mâncate alături de o cană de lapte simplu sau cu cacao. De asemenea, cornurile pot fi tranformate rapid într-un sandwich consistent și delicios, potrivit pentru masa de dimineață a celor mici.

În ciuda faptului că uneori se spune că  nu ar fi extrem de sănătoase, cornurile rămân alimentele preferate pentru foarte mulți oameni. Bineînțeles că ar fi de preferat că aceste cornuri să le preparăm chiar noi acasă.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.